Stepino Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 (upraveno) jen proto ze to z vas nikdo nevidel nikdy nazivo to preci nemusi bejt fejk.provedeni tahu a napojeni na pouzdro je dle me zcela v poradku.strojek take, kameny asi prave nebudou - to se mi verit nechce. takze bych neodsuzoval neco co neznam, ne? (byl tu pred 3ma rokama jeden clen co postnul Heuer Carrera, ale napsal k tomu ze nevi co to je zac, a ze je ted nosi jeho maminka... a vsichni jste ho poslali do haje ze to jsou fiky a nebo zlodejina a nebo si z vas dela legraci.ja jsem se s tim clenem setkal, hodinky mi ukazal a rekl mi k nim historii. byly prave a hezke) Edit: zde je odkaz na prodej strojku s cifernikem - take nema swiss made na cifru http://universalwatch.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=58&products_id=202 Upraveno 22. srpna 2012 uživatelem Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 já za sebe se zakladateli vlákna omlouvám. nejdřív mi přišly jako z hammametský tržnice, ale podle těch posledních fotek to bude asi o něčem jiném.. dokonce bych si tipnul, že náramek by mohl být i z masivního Au... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se