Havana Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Dobrý den,prosím o radu s výběrem hodinek. Mám základní požadavky.Cena do 200 tis Kč, strojek vlastní konstrukce a tedy s tou nezměřitelnou přidanou hodnotou, žádné složité komplikace, určitě datum a může být i rezerva chodu. Po určité době výběru jsem již byl rozhodnut pro Ulysse Nardin Maxi Marine Chronometer 43 mm, typ 263-67-3/43. Líbí se mi ten yacht styl, modrá barva a kaučukový řemen.Nicméně jsem zjistil, že srdcem těchto hodinek je ETA strojek. No a představa dát takový peníze za ETU, která navíc bije v hodinkách o řád levnějších, mě od koupě odrazuje.Momentálně jsem skončil u Panerai Luminor 1950 GMT Power reserve, PAM 321. Bohužel proti původnímu UN výběru jsou méně "dramatické" a asi i yacht. Rozhodně mi nejde o potápky, mám Omega seamaster planet ocean.Víte někdo o adekvátní náhradě anebo ty UN jsou i přes uvedené a hlavně cenu ok?Předem díy.
sibirnaya Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 (upraveno) ja ulyssky rad, ale kup si tady za pulku a mas klid https://www.chrono24.com/de/ulyssenardin/maxi-marine--id1989769.htm tady byly ty tvoje https://www.chrono24.com/de/ulyssenardin/maxi-marine--chronometer-on-hold--id2091695.htm?dosearch=true&goal_suggest=1&query=ulysse+chronometer&resultview=list&searchexplain=1&suchen=Suchen&tab=details&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm jinak bych mrkl na brekety, ale tam se s jetejma skoro nedostanes do ceny, natoz novy na krame Upraveno 20. srpna 2012 uživatelem sibirnaya
gougy Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 ja ulyssky rad, ale kup si tady za pulku a mas klid Ty Blue Surf jsou nádherné.
sibirnaya Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 to je blue wave, kolego jinak tyhle brekety sem myslel.. https://www.chrono24.com/de/breguet/marine-ref-5817--id2055900.htm?picnum=0&tab=pics
gougy Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 to je blue wave, kolego Aha:)Já ujíždím na těch Surfech, jsem je jednou viděl a prostě mě to nechce pustit..
Viktor Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Sportovní brekety (už to zní divně) s římskýma číslama? Bad idea
Jay Doll Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Já bych s dovolením volil třeba Audemars Piguet Royal Oak. Zvenku klasika, zezadu paráda. A jsou k dostání i ve tvém limitu třeba ZDE
Viktor Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 (upraveno) Různý modely AP, ty na obrázku by se do rozpočtu nevešly, ale určitě skvělej výběr. Upraveno 20. srpna 2012 uživatelem Viktor
sibirnaya Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 me osobne se ty brekety hodne libi, vic jeste s tim modrym cifrem. akorat sem si objednal katalog btw, co tyhle jachty?
sibirnaya Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 jako apecka dobry, ale pripadaj vam podobny puvodnimu dotazu? ja to pochopil, ze pokud mozno kaucuk a trochu morsky..
Havana Odesláno 22. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Brekety naprosto úžasný, ale chtěl bych hodinky nové a to je pak mimo můj limit. Jedině bych manželce prodal auto.Nicméně včera jsem téměř celý den tomuto tématu věnoval, prostě jsem musel, a jako náhradu vidím ty IWC yacht club. Ještě váhám mezi nimi, možná i 7 days a Panerai. Takže zajedu do Prahy do Carollinia, řádně odzkouším naživo a dám tomu finální rozhodnutí. Tímto děkuji za doporučení.Kdyby jste ještě někdo věděl, kde se dá na IWC vysmlouvat zajímavá sleva (Brno, Bratislava, Vídeň a možná německo), předem děkuji za doporučení.
sibirnaya Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 (upraveno) Kdyby jste ještě někdo věděl, kde se dá na IWC vysmlouvat zajímavá sleva (Brno, Bratislava, Vídeň a možná německo), předem děkuji za doporučení. zalet si sem, nebo pak v Norimberku Upraveno 22. srpna 2012 uživatelem sibirnaya
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se