amadeus Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Ahoj všem, po delší době sonduju...no a je zvláštní, že právě tyhle hodinky jsem nenašel na webu Longines, proč? Máte je někdo, je to dobrá volba? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Snad by zasloužily od Tebe fotku,jinak je to pro mnoho lidí jen nic neříkající číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Ahoj všem, po delší době sonduju...no a je zvláštní, že právě tyhle hodinky jsem nenašel na webu Longines, proč? Máte je někdo, je to dobrá volba? :-) protoze je uz neprodavaji :-) mel jsem je. resp. koupil jsem je zde na foru, nechal prelestit, vycistit, seridit,..., abych po trech dnech, co jsem je mel na ruce, zjistil, ze to neni to prave -- jdou malo kontrastni, takze ve dne chvili trva, nez prectes cas (a v noci ho neprectes vubec), ta leskla luneta - at chces nebo ne - hodne rychle zacne nest znamky pouzivani (vlasecnice a mikro skrabance). a pak jsou celkem dost tezke, takze na ruce jsou na konci dne dost citit... navzdory tomu, ze jsou jejich zpracovani je opravdu kvalitni, za me ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amadeus Odesláno 21. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Tak odkaz je zde: http://www.prestigetime.com/item/Longines/Conquest-Automatic-41mm/L3.677.4.76.6.html U leštěných ploch se s vlásečnicemi asi už tak nějak počítá...bohužel :-). Těžké, ale asi festovní, podle té vodotěsnosti to bude snad solidně držet pohromadě. Ale i tak, berete si hodinky pravidelně k vodě? Mě to trochu nesedí, abych tak řekl. Ale jinak, pokud máte nějaké ohlasy, sem s nimi. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Ale i tak, berete si hodinky pravidelně k vodě? Mě to trochu nesedí, abych tak řekl. mam je na ruce 24 hodin denne, jinak bych zapomnel, pak jsem si je polozil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amadeus Odesláno 21. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 A s tou čitelností se mi to zdá trochu zvláštní, teda... přijde mi to relativně ok. Nejsou nápadné, to je fakt, mohou být i k obleku, sic to není ta oblíbená kolekce, ale ta je cenově bohužel příliš vysoko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 (upraveno) A s tou čitelností se mi to zdá trochu zvláštní, teda... přijde mi to relativně ok. myslim, ze's to vystihl - citelnost je ok. nic vic, nic min. zabere ti trochu casu zjistit cas v primem slunecnim svitu a nebo v priseri... Upraveno 23. srpna 2012 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se