Přejít na obsah

L3.677.4.76.6 ? Proč nejsou na webu?

amadeus

Doporučené příspěvky

Ahoj všem, po delší době sonduju...no a je zvláštní, že právě tyhle hodinky jsem nenašel na webu Longines, proč? Máte je někdo, je to dobrá volba? :-)

protoze je uz neprodavaji :-) mel jsem je. resp. koupil jsem je zde na foru, nechal prelestit, vycistit, seridit,..., abych po trech dnech, co jsem je mel na ruce, zjistil, ze to neni to prave -- jdou malo kontrastni, takze ve dne chvili trva, nez prectes cas (a v noci ho neprectes vubec), ta leskla luneta - at chces nebo ne - hodne rychle zacne nest znamky pouzivani (vlasecnice a mikro skrabance). a pak jsou celkem dost tezke, takze na ruce jsou na konci dne dost citit...

navzdory tomu, ze jsou jejich zpracovani je opravdu kvalitni, za me ne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak odkaz je zde: http://www.prestigetime.com/item/Longines/Conquest-Automatic-41mm/L3.677.4.76.6.html

U leštěných ploch se s vlásečnicemi asi už tak nějak počítá...bohužel :-). Těžké, ale asi festovní, podle té vodotěsnosti to bude snad solidně držet pohromadě. Ale i tak, berete si hodinky pravidelně k vodě? Mě to trochu nesedí, abych tak řekl.

Ale jinak, pokud máte nějaké ohlasy, sem s nimi. Díky.

Odkaz ke komentáři

A s tou čitelností se mi to zdá trochu zvláštní, teda... přijde mi to relativně ok.

myslim, ze's to vystihl - citelnost je ok. nic vic, nic min. zabere ti trochu casu zjistit cas v primem slunecnim svitu a nebo v priseri...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...