tomas23 Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 Jo jo, ty jsou oproti novemu modelu dokonaly. U noveho modelu mi vadi jakasi disproporce, kdezto u novych Subu ta disproporce necha vyniknout cele kukacky.
semi001 Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Gratulace, moc se mi líbí. Jednou chci koupit buď Suby, nebo tyto :-) Nejlépe tedy obojí :-) :-)
ZdenekS Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Gratulace k vysněným a správně získaným hodinkám. Jedny z mála slušných Rolexek.
African Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Krásný příběh, krásný výlet, krásné hodinky, není co jiného dodat, snad jen, že ti moc závídím ten příběh, ten krásný výlet a ty krásné hodinky Takže velká gratulace, je to můj sen, který se mi jednou snad také splní
Doogma Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Gratulace, už se těším až je uvidím u tebe na živo :-)
Petr77 Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Piškoty jsem neměl snad deset let, takže jsi mě teď vydráždil tak, že snad ještě vyrazím do nonstopu. A ty bílé krásky Ti fakt seknou, takže jsi mě vydráždil dvojnásob... jsou božííí!!!
Frostik Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 skvěle napsaný příběh, krásné hodinky ...
panedge Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 Tyhle pribehy kolem nakupu mam strasne rad,hodinky jsou taky super,gratuluju
Street Glide Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 ....Kubo pěkná hodinková story,blahopřeji ! Ještě že jsi nejel autem,protože na té hrbolaté dálnici z Berlína do Drážďan by Ti to Tritium vyskákalo z indexů a ručičky by sním hrály na cifru hokej. Já po té dálnici kdysi jezdil tak jednou až dvakrát týdně a to jsem pak poskakoval ještě doma na židli u večeře :-))) ...jinak BÍLÉ EXPLORER Ti bude závidět moje přítelkyně i když má zánovní modré Datejust,ale to už jsem myslím jednou psal.A moji psi Ti závidí ty PIŠKOTY :-))))) ...užívej si je........jinak na oživení tritia lampa nestačí,vlastně ho snad ani nenabije,.....chce to je nechat alespoň 2 dny normálně venku na slunci a nebo s nima jedno odpoledne svářet s CO-čkem a tritium by se mělo trochu vzpamatovat,........s tím mám zkušenost :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se