tm.watch Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 Zkousel jsem prihodit v teto drazbe Prestoze je do konce jeste 6 dni "bijem" se v ni s drazitelem zalik10. Protoze je z CR tak pokud je i clen tohoto fora a ma o hodinky zajem, nebudu zbytecne zvedat cenu. Dej vedet treba na mail.
tm.watch Odesláno 29. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 Jeste otazka, poradite jaka muze byt realna cena techto hodinek na eBay?
kubson Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 ehm myslim ze na ne ma policeno vice clenu
tm.watch Odesláno 29. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 ehm myslim ze na ne ma policeno vice clenu ...já NE ....... tipuju na 680 eur :- To by IMHO byla slusna cena, uvidime.
zalik10 Odesláno 30. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2007 Zkousel jsem prihodit v teto drazbe . Poslala jsem mail.
kubson Odesláno 30. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2007 no kdyztak mi taky dejte vedet at se o to zbytecne nepobijem...
maxs Odesláno 30. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2007 Ak Vám môžem poradiť,hlavne prestante prihadzovať.Zostáva ešte 5 dní a cena je už dosť vysoká.Je lepšie nechať prihadzovanie na poslednú chvíľu.
sibirnaya Odesláno 30. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2007 pridavam se, prihazovat driv nez den pred koncem je nesvar, ktery by se mel zarazit :-) rozhoduje stejne poslednich 20s...
NIGHTinGALE Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 ...domluveno A jakpak jste se domluvili? Gentlemani ti ustoupili a ty máš (jakožto něžné pohlaví) právo přednostního nákupu?
tm.watch Odesláno 31. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Takhle jsme se mailem domluvili - akorat jsem nevedel, ze zalik10 je "nezne pohlavi". Podle jmena v mailu to vypada na muze - coz ovsem neznamena, ze to pro nekoho nemuze byt "nezne pohlavi"
NIGHTinGALE Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Takhle jsme se mailem domluvili - akorat jsem nevedel, ze zalik10 je "nezne pohlavi". Podle jmena v mailu to vypada na muze - coz ovsem neznamena, ze to pro nekoho nemuze byt "nezne pohlavi" Mám dojem, že ti v tomhle vlákně napsala jako žena Zkousel jsem prihodit v teto drazbe . Poslala jsem mail.
tm.watch Odesláno 31. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 This was only joke from me. Asi zalikuv preklep.
NIGHTinGALE Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Zaliku, odtajni pohlavi nebo přijdeš o Fortisky
tm.watch Odesláno 3. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2007 zda se, ze pujde o drazbu clenu chronomagu a "zbytku sveta"
Návštěvník Kamil Odesláno 3. února 2007 Nahlásit Odesláno 3. února 2007 Teda lidi to se nemůžete spolu domluvit? Vždyť se tam perete jen sami mezi sebou. Zbytek světa sleduje z uctivé vzdálenosti.
tm.watch Odesláno 3. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2007 Domluvil jsem se se zalikem10, ze mu do toho nepolezu pokud nerekne, ze vyse uz nejde. Ted se do drazby pridal i kubson, ktery zprvu neprihazoval.
tm.watch Odesláno 3. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2007 ehm myslim ze na ne ma policeno vice clenu Pokud bude mit o hodinky zajem vicero zajemcu, byt z tohoto fora, mam obavu, ze domluva nebude mozna. Mozna by ovsem mohl kazdy zajemce napsat svuj strop nad ktery uz nepude. Ja beru domluvu se zalikem, nez se ozve ze konci, nepolezu mu tam.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se