Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zkousel jsem prihodit v teto drazbe

Prestoze je do konce jeste 6 dni "bijem" se v ni s drazitelem zalik10. Protoze je z CR tak pokud je i clen tohoto fora a ma o hodinky zajem, nebudu zbytecne zvedat cenu. Dej vedet treba na mail.

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ak Vám môžem poradiť,hlavne prestante prihadzovať.Zostáva ešte 5 dní a cena je už dosť vysoká.Je lepšie nechať prihadzovanie na poslednú chvíľu.

Odesláno

Takhle jsme se mailem domluvili - akorat jsem nevedel, ze zalik10 je "nezne pohlavi". Podle jmena v mailu to vypada na muze - coz ovsem neznamena, ze to pro nekoho nemuze byt "nezne pohlavi" :)

Odesláno
Takhle jsme se mailem domluvili - akorat jsem nevedel, ze zalik10 je "nezne pohlavi". Podle jmena v mailu to vypada na muze - coz ovsem neznamena, ze to pro nekoho nemuze byt "nezne pohlavi" :)

Mám dojem, že ti v tomhle vlákně napsala jako žena :D

Zkousel jsem prihodit v teto drazbe

.

Poslala jsem mail.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Teda lidi to se nemůžete spolu domluvit? Vždyť se tam perete jen sami mezi sebou. Zbytek světa sleduje z uctivé vzdálenosti.:)

Odesláno
ehm myslim ze na ne ma policeno vice clenu :D

Pokud bude mit o hodinky zajem vicero zajemcu, byt z tohoto fora, mam obavu, ze domluva nebude mozna. Mozna by ovsem mohl kazdy zajemce napsat svuj strop nad ktery uz nepude. Ja beru domluvu se zalikem, nez se ozve ze konci, nepolezu mu tam.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...