jfk Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 Obracím se na Vás s prosbou je tu dost lidí co mají zkušenosti a znalosti v tomto oboru ). Byl by mi někdo ochoten poradit co je to za značku hodinek popř. jakou to má vůběc cenu nebo to mám hodit do popelnice. Moc Vám děkuji a hodinkám zdar JFK
jfk Odesláno 30. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2007 Opravdu by mi nikdo nepomohl s odhadem? Děkuji jfk
mechano Odesláno 30. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2007 Mám pocit že už jsem jednou psal ale asi blbě. Značka stroje je neurčitelná , je to masový výrobek , nepřesně chodící , s cylindrovým krokem. Vnější plášť je ale ze 14ti kar. zlata takže nevyhazuj do popelnice. Strojek bych si nechal na hraní nebo jako zdroj šroubků a pouzdro do zlatých zlomků. Je to cca 2 gramy - asi pětikilo.
jfk Odesláno 31. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Moc Vám děkuji za odborný posudek. Absolutně tomu nerozumím tak jsem moc rád, že jste to takto podrobně popsal a vysvětlil. Děkuji jfk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se