travex Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2012 Tak to jsi nejstastnejsi clovek na svete Jsem spokojenej clovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 Máš s tím osobní zkušenost? Kdesi jsem četl, že někomu vteřinovka sice dá minutu za 60s, ale prvních 30s bylo rychlejších. Tak by mě zajímalo, jestli se to všem těm lidem opravdu děje nebo je to jen taková fáma. Protože moje 8203 ukazuje prvních i druhých 30s úplně stejně a hodinky už dva roky dělaji denně 0s rozdíl.Já jsem to neměřil, ale když jede vteřinovka dolů, buď se jenom někdy zasekává, nebo se zastaví úplně a po chvilce sebou šlehne níž... Na youtube je i video... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 Zpět k věci, o strojku Miyota 8215, který kolega zmiňuje v prvním postu je pěkné vlákno zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Strizlivy, osvedceny vzhled. http://www.rotaxcz.com/hodinky-automatic-panske?filter=0&view=250&sort=1_2&strana=1&detail=618 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Znám jednu, co si nenechala za žádnou cenu vysvětlit že hodinky Rotax jsou předražený krám. Koupila za pár tisíc hodinky quartz v jejichž cenovém ekvivalentu mohla mít už pořádné hodinky. Design naprd, ergonomie o ničem, technické zpracování - plechařina jak tu bylo už řečeno, tzv. titan - hahaha, funkce asi jako u čínského quartz, sklíčko netěsnilo takže se tam dostával veškerý bordel, zamlžovalo se to a na ciferníku se usazoval bordel, titanový tah se zlomil, dýnko blbě těsnilo. Vrcholem byl servis na rotax prodejně, kdy po definitivním zničení skla borec vyměnil sklo a nechal na ciferníku všechen bordel a přidal škrábance. Jo a vlastně druhá jobovka bylo když mi tam chlap prodával baterku do jiných hodinek a naúčtova mi to s výměnou ač mi dal jen baterku do ruky a měnil jsem si ji sám doma... že prý to tak standardně musí. Nepamatuji si, že by mi to účtovali v jakémkoli renomovaném hodinářství nebo prodejně. Od té doby definitivně doporučuji se prodejnám Rotax, zejména té v Brně na Orlí, vyhnout velkým obloukem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 ..za ty peníze nádherné Seika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se