hrb Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Už je to dlouhá doba co jsem si neudělal žádnou chronoradost, řekl jsem si a začal pátrat. Váhal jsem, jestli opět pořídím quartzky nebo mechaniku (pro mne něco nového). Nakonec čirou náhodou jsem na ebayi narazil na tyto, láska na první pohled. Design střízlivý skoro až nenápadnýLimitovaná edice pro Deutsche PostRok výroby někdy okolo 1982 Strojek klasika ETA 2824.2 Průměr 39mm bez korunky Najde se zde někdo kdo by byl schopen určit bližší info o tomto modelu? Rok výroby, atd. Díky
StK323f Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 Super, nádherný hodinky. V 28. 8. 2012 v 7:47, hrb napsal: Už je to dlouhá doba co jsem si neudělal žádnou chronoradost, řekl jsem si a začal pátrat. Váhal jsem, jestli opět pořídím quartzky nebo mechaniku (pro mne něco nového). Nakonec čirou náhodou jsem na ebayi narazil na tyto, láska na první pohled. Design střízlivý skoro až nenápadnýLimitovaná edice pro Deutsche PostRok výroby někdy okolo 1982 Strojek klasika ETA 2824.2 Průměr 39mm bez korunky Najde se zde někdo kdo by byl schopen určit bližší info o tomto modelu? Rok výroby, atd. Díky
Vlcak Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 Tak tyhle bych si od Laca klidně koupil. Škoda že nic podobného teď nedělají.
panedge Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 Ty jo ty vypadaj dobre,na rozdil od soucasny nabidky,fakt pekny
izotop Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 myslel jsem ze nan netu se da najit vsechno, ale nasel jsem jen tohle.... Asi byvaly konkurent v aukci:-)http://forums.watchuseek.com/f367/long-time-no-see-727053.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se