Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, může mi někdo něco říct k těmto starým hodinkám SEIKO? Skoro nic jsem o nich nenašel, jakou mají asi hodnotu? Jsou to běžné hodinky nebo nějaké "lepší"? Myslím tento konkrétní model. (viz. foto a info níže)

Hodinky byly zakoupené v roce 1988.

Na ciferníku je: SEIKO QUARTZ Chronograph //// JAPAN 7A38 -7/8L T (a nějaký znak)

Na dýnku po obvodu je: SEIKO, Base metal st. steel back, Water resistant, JAPAN J (a zas nějaký znak), 7A38 - 725A, A6 (ve čtverečku)

Dále je na dýnku číslo 816933

Na tahu je: SEIKO, Base metal Japan G, GI285E

Ještě mě zajíma toto: když spustím stopky a potom je vynuluji, tak se rafičky nevrátí do nulových pozic, ale do pozic tak, jak je na fotkách. Je to špatným seřízením?

Děkuji

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

no asi te nepotesim. neni to zadna rarita, jestli jsi tou otazkou smeroval sem. masove vyrabene kvartzky, vyrobene v lednu 1988, bezny kalibr, stav taky nic moc. cena v radech jednotek tisicu, pokud budes mit hodne kliku (ja bych to videl s klikou na 1200, bez kliky tak na 500-800, abych rekl pravdu)... ale to je hodne subjektivni, pac to je otazka poptavky a nabidky, ze... staci?

Odesláno

no asi te nepotesim. neni to zadna rarita, jestli jsi tou otazkou smeroval sem. masove vyrabene kvartzky, vyrobene v lednu 1988, bezny kalibr, stav taky nic moc. cena v radech jednotek tisicu, pokud budes mit hodne kliku (ja bych to videl s klikou na 1200, bez kliky tak na 500-800, abych rekl pravdu)... ale to je hodne subjektivni, pac to je otazka poptavky a nabidky, ze... staci?

Stačí. Díky za odpověď. ;)

Odesláno

Ty "rozjeté" ručky stopek jdou seštelovat - sám už si to přesně nepamatuju (povatažení seřizovací korunky a mačkání stopek?), zkus napsat SZ třeba Gilovi.

Odesláno

Ty "rozjeté" ručky stopek jdou seštelovat - sám už si to přesně nepamatuju (povatažení seřizovací korunky a mačkání stopek?), zkus napsat SZ třeba Gilovi.

Je to tak, jak říkáš :) seřídil jsem tím desetinovku a vteřinovku....ale pořád nemůžu dojít na to, jak seřídit minutovku :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...