Přejít na obsah

lug to lug

Doporučené příspěvky

Dobrý večer! Mám prosbu! Narazil jsem u technických parametrů hodinek kromě označení průměru(mm) i na druhé označení- lug to lug(mm)! Hledal jsem tento význam ve slovníku,ale nic jsem nezjistil! Nevíte co tento pojem u hodinek znamená? Domnívám se že je to něco podobného jako průměr,délka !?

Díky Kojan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedná se mi konkrétně o toto!U tohohle modelu je průměr 37mm a ten další(lug to lug je 44mm)!Na řemínek mi to moc nevypadá!Co by to mohlo ještě být? Nemůže to být třeba vnitřní a vnější průměr pouzdra?Díky

http://www.gnomonwatches.com/Aristo5h38.htm

Odkaz ke komentáři

Tak díky za vysvětlení! Už nějakou dobu přemýšlím o koupi retro "leteckých"hodinek a nedávno(díky YPO) jsem narazil na tyto Arista! Jsou moc pěkné,čisté bez zbytečných doplňků! Jen se bojím,že jsou trochu "malé"!Běžně nosím hodinky o průměru 42 takže mne těch 37 trochu odrazuje!U tohohle modelu je průměr v poho,aletrochu mi vadí ty nápisy na ciferníků a tvar toho pouzdra! Cena je u obou modelů víc než přijatelná! Mám tak trochu dilema! :)

http://www.gnomonwatches.com/Aristo3h32.html

P.S:Nazdar Vore!:)

Odkaz ke komentáři

No právě! Projel jsem chronomag,čtu vše co se tu píše o retro leteckých hodinkách a kukal jsem na ty LACO a ty jsou fakt parádní,ale nevím jak bych těch 419 euro zpovídal před přítelkyní!:) Nevíš ještě o nějakých ve stejném stylu jako ten BOMBER od Arista?

Odkaz ke komentáři

Určitě se dá u OaW něco vybrat,ale najít něco podobného tomu Aristu-Bomber nebo těm Kunst-fliger v podobné cenové relaci bude asik problém!Zatím jsem nic neobjevil kromě Archimede,ale ty mi připadají trochu"profláknuté"!Už vidím ty zástupy zdejších členů fora jak mne za tenhle výraz kamenují! :) Néé,samozřejmně nic proti Archimede nemám,jsou to pěkné hodinky,ale chtěl bych něco v tom stylu Laco,Aristo!Moc si vymýšlím,co? :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...