Slevin Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Měl bych krátký dotaz. Nevíte, kde se dá vyzkoušet naživo produkce Nomos v Čechách? Případně, kde nejblíže? Do Glasshutte se mi moc nechce.DíkyP.S. Jestli to tu už bylo, tak se omlouvám.
redd Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Vždyť je to skoro v Čechách... nebo Drážďany
Slevin Odesláno 10. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2012 hm, takže ne. No já, že se budu muset naučit německy...
Slevin Odesláno 11. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2012 nikdo nezkoušel někde Nomosy? podělte se dík
Leclerc Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Glashütte. Přišel, vyzkoušel, vybral, zaplatil, odešel. Mluvit ani nebylo třeba...
Slevin Odesláno 11. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2012 pěkné, jak dlouho je máš? Neprodal jsi je ještě, že ne?
Leclerc Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 Mám je asi tři a půl roku. Samozřejmě, že jsem je neprodal a ani neprodám. Proč taky. Jinak NOMOSy jsem v Německu viděl v každém slušnějším obchodě s hodinkami, např. Dresden, Nürnberg, Regensburg.
Slevin Odesláno 12. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2012 Tak to je super. Mě se na Nomos líbí preciznost. Mám Club a nechce se mi jich zbavovat a když už tak za jiné Nomos, jako Club automat nebo Zurich...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se