michal_45 Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Jojo, ty SIfy jsem už podrobně studoval, pouzdro je nádherný, ale tu směs fontů na cifru bych asi neustál ... mas pravdu ... kdyby byl cifernik strizlivejsi, prospelo by mu to ... obcas na ne koukam a kdyz je neceho moc ... tak je to proste asi spatne...
jdx Odesláno 13. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Monstra jsem samozřejmě testoval :-), ale vadí mi na nich rozteč nožek jen 20mm, stejně by ale delší dobu u mě nevydržely.
mtt Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Monstra jsem samozřejmě testoval :-), ale vadí mi na nich rozteč nožek jen 20mm, stejně by ale delší dobu u mě nevydržely. Ta rozteč nožek je věc, kterou inženýři v Japonsku nedomysleli, to je fakt... Pak bych to teda viděl taky na ty Glycine Combat Sub, který maj rozteč 22mm, ale mně osobně by vadila korunka na pozici 3...korunka na pozici 4 by jim podle mě slušela o moc líp...ale to je věc názoru, jako všechno
michal_45 Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 ... me tak trochu prijdou jako tul wotce i glycine ... a to konkretne tyhle ... http://www.chronoshop.cz/incursore-46mm-200m-automatic-sap/glycine-incursore-387491-lb9
instant Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 na vintaznych suboch roztec noziek vadit nebude? ci vynahradia to sexi plechovym chrastenim a odolnym sklickom? podla mna airman gmt je z tych vsetkych najlepsia volba... S VELKOU REZERVOU.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se