Venus Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 ahoj, uz delsi dobu uvazuju o koupi hodinek rolex, nasel jsem par kousku na chrono24 a chci se zeptat, prodejci z hong kongu jich tam maji strasne moc, jedna se o original nebo nebo fake ?napadlo me, ze to muzou byt i nejake repase ale nevim, pockam si na nazor odborniku, diky za vas cas, pokud jsem to postnul do nejake blbe sekce tak se omlouvam.jo a jeste je tato adresa dobra pro nakup rolexek nebo existuje nejaka lepsi ? Cena max. 50000,- diky za nazory, Ales chrono24 chrono24 (2)
Jakubisko Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Jsou to originály. Ale co Ti přijde v obálce je druhá věc. Osobně mám zkušenost s www.forwatch.com, tam jsou to repase.
Cyber Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Na linku jsou originály. Pokud máš rád ruletu, zkus poslat do Hongkongu peníze a čekej.S velkou pravděpodobností dojdou v pořádku, zaplatíš vyclení a DPH, ale taky možná nedojdevůbec nic.
Kain 232 Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Kdyz second hand Rolex v Hong Kongu, tak zde : http://www.kenwatches.com/ jinak na Nathan road je prodejcu dost, ale vetsinou jsou to hodinky bez papiru a s nejistou historii.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se