Radek K Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 V 21. 9. 2012 v 8:39, cecil napsal: ...jestli je tah v Tegiment úpravě to nevím,ani nevím jak to poznat... Tady to řešil funf5:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/47841-sinn/page__view__findpost__p__763406 měl bys tam mít značku. Jinak pěkný hodinky
Návštěvník ?po Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 tak ještě jednou a naposledy pokud to je základní model (UX) tak je tegiment pouze na lunetě a je jedno jestli je světlá nebo tmavá vše další je na tom co si při nákupu navymejšlíte = když je znak na sponě, neznamená to automaticky, že je "tegiment" i tah a pouzdro aneb v tegimentu můžete mít jenom sponu a nic víc = prostě je to jenom o tom co chcete VY aneb základní model, má jasně danou specifikaci ............. a už jsme zase na začátku tohohle příspěvku
Daemonultimate Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Jsou pěkný a jak koukám na fotky tak na ruce ještě lepší.
Návštěvník cecil Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 opravdu nevím zda mají tegiment,nicméně jsem s nimi nedopatřením dost bouchnul o dveře auta a hodinky nemají ani nejmenší škrábanec,jsou pořád jako nové.Jinak tady je fotka spolu s IWC ingenieur,které jsou o dost muskularnější,vyšší a i težší.Mají papírově 42,5mm ale působí stejně jako 44mm UX a v něčem i mohutněji.Oboje se nosí ale perfektně a mám z nich radost.
Návštěvník cecil Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 konečně mi došel dílek tahu k inženýrům a jsou v plné délce,jsou o něco težší než UX,těžké jsou ale ne nepříjemně.
kaplanj Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Pekne dekuji... ! Kazda fotka IWC "železné Inge", jak rikaji soudruzi v DE, mi způsobuje dlouhodobé ustrnutí očního svalstva... Díky
Návštěvník cecil Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 jj jsou parádní,taky se nemůžu vynadívat,zpracování je fantastické do detailů,chlapské hodinky opravdu velmi těžké a masivní žádný tintítka, to samé UX..
Toblin Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Nádherné a poctivé hodinky, na které se nemohu vynadívat Výrazný kontrast černé, červené a bílé, zkrátka bomba! Moc povedené fotky 1 a 3
Toblin Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 (upraveno) Líbí se mi i varianta s "kovovou" lunetou: Upraveno 5. října 2012 uživatelem Toblin
Návštěvník cecil Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 tady jedna v autě a jedna s oblíbenou kudlou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se