Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník ?po
Odesláno

tak ještě jednou a naposledy :smile_anim: :D

pokud to je základní model (UX) tak je tegiment pouze na lunetě a je jedno jestli je světlá nebo tmavá

vše další je na tom co si při nákupu navymejšlíte = když je znak na sponě, neznamená to automaticky, že je "tegiment" i tah a pouzdro aneb v tegimentu můžete mít jenom sponu a nic víc = prostě je to jenom o tom co chcete VY aneb základní model, má jasně danou specifikaci ............. a už jsme zase na začátku tohohle příspěvku :D

Návštěvník cecil
Odesláno

opravdu nevím zda mají tegiment,nicméně jsem s nimi nedopatřením dost bouchnul o dveře auta a hodinky nemají ani nejmenší škrábanec,jsou pořád jako nové.Jinak tady je fotka spolu s IWC ingenieur,které jsou o dost muskularnější,vyšší a i težší.Mají papírově 42,5mm ale působí stejně jako 44mm UX a v něčem i mohutněji.Oboje se nosí ale perfektně a mám z nich radost.

post-1779-074927500 1349413090.jpg

Návštěvník cecil
Odesláno

konečně mi došel dílek tahu k inženýrům a jsou v plné délce,jsou o něco težší než UX,těžké jsou ale ne nepříjemně. :smile_anim:

post-1779-049236700 1349413612.jpg

post-1779-082820400 1349413640.jpg

post-1779-092361700 1349413664.jpg

Návštěvník cecil
Odesláno

jj jsou parádní,taky se nemůžu vynadívat,zpracování je fantastické do detailů,chlapské hodinky opravdu velmi těžké a masivní žádný tintítka, to samé UX..

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...