Přejít na obsah

Bronzová L.E. od firmy LÜM-TEC

Doporučené příspěvky

Výsledek průzkumu z TOHOTO vlákna:

3 hlasující to nepochopili, do limitky neměli zájem vstoupit, i kdyby se změnilo cokoliv

2 hlasující vyjádřili své názory a návrhy v tomto vlákně

1 hlasující se ještě rozhoduje, zda se přidá

1 hlasující chce hodinky zdela překopat a dát jim příběh

1 hlasující nereaguje na SZ

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 226
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Výsledek průzkumu z TOHOTO vlákna:

3 hlasující to nepochopili, do limitky neměli zájem vstoupit, i kdyby se změnilo cokoliv

2 hlasující vyjádřili své názory a návrhy v tomto vlákně

1 hlasující se ještě rozhoduje, zda se přidá

1 hlasující chce hodinky zdela překopat a dát jim příběh

1 hlasující nereaguje na SZ

Trochu se v tom ztrácím - dá se z toho nějak usoudit, co se bude dít dál? Já jsem pro to nechat je tak, jak jsou )byť třeba s tím ocelovým dýnkem, na kterém je, zdá se, shoda), a najít k nim příběh. Podle toho příběhu poté dělat mírné modifikace (motto na cifru, apod.)

A propos: včera se mi o nich zdálo, že už jsou u mě, a i když to podle těch skic někomu nemusí být někomu zřejmé, vypadaly fantasticky:)

Odkaz ke komentáři

Trochu se v tom ztrácím - dá se z toho nějak usoudit, co se bude dít dál? Já jsem pro to nechat je tak, jak jsou )byť třeba s tím ocelovým dýnkem, na kterém je, zdá se, shoda), a najít k nim příběh. Podle toho příběhu poté dělat mírné modifikace (motto na cifru, apod.)

A propos: včera se mi o nich zdálo, že už jsou u mě, a i když to podle těch skic někomu nemusí být někomu zřejmé, vypadaly fantasticky:)

Závěr z hlasování je pro mě takový: kdo má o limitku zájem, tak do ní už vstoupil a počet lidí, kteří jsou proti tvaru pouzdra (popř. lumi číselníku) je cca 2.

Nebráním se tomu, celé to předělat pokud někdo přijde s lepším nápadem a Robert (Kab time) s tím bude souhlasit .

Dokud nikdo s ničím novým nepřijde, budu pokračovat ve stávajícím duchu.

Odkaz ke komentáři

Závěr z hlasování je pro mě takový: kdo má o limitku zájem, tak do ní už vstoupil a počet lidí, kteří jsou proti tvaru pouzdra (popř. lumi číselníku) je cca 2.

Nebráním se tomu, celé to předělat pokud někdo přijde s lepším nápadem a Robert (Kab time) s tím bude souhlasit .

Dokud nikdo s ničím novým nepřijde, budu pokračovat ve stávajícím duchu.

, já jsem za stávající variantu

Odkaz ke komentáři

1. Vít - varianta C - švýcarský strojek - BEZ 15TI MINUTOVÉ STUPNICE

2. Lobotor - varianta A (beru i C) - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ

3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ

4. Robert (majitel KabTime - zastoupení LT pro Evropu) PROSÍM O VYJÁDŘENÍ

5.

6.

007. MT01 - varianta C - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ

8. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ

9. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ

Odkaz ke komentáři

1. Vít - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE

3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ

5.

6.

8. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO

9. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

1. Vít - varianta C - švýcarský strojek - BEZ 15TI MINUTOVÉ STUPNICE

3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek Bez stupnice, nebo jedine po celem obvodu.

5.

6.

8. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ

9. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ

Odkaz ke komentáři

Takže zatím 2:2

3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE (bez stupnice, nebo jedine po celem obvodu)

5.

6.

8. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO

9. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

2. Lobotor - varianta A (beru i C) - švýcarský strojek určitě bez stupnice

3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE (bez stupnice, nebo jedine po celem obvodu)

5.

6.

Upraveno uživatelem lobotor
Odkaz ke komentáři

2. Lobotor - varianta A (beru i C) - švýcarský strojek 15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE

4. Robert (majitel KabTime - zastoupení LT pro Evropu) 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO

5.

6.

-----------------------------

Email od Roberta:

Ahoj Vit,

paci sa mi to... 15 min. som myslel presne takto... Celkovo sa mi to paci. Aj ked nenajdeme dostatok zakaznikov pre rezervacie urcite do tohto projektu pojdeme.

Robert

CEO LT Europe

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

2. Lobotor - varianta A (beru i C) - švýcarský strojek 15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE

4. Robert (majitel KabTime - zastoupení LT pro Evropu) 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO

5.

6.

-----------------------------

Email od Roberta:

Ahoj Vit,

paci sa mi to... 15 min. som myslel presne takto... Celkovo sa mi to paci. Aj ked nenajdeme dostatok zakaznikov pre rezervacie urcite do tohto projektu pojdeme.

Robert

CEO LT Europe

15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE

Odkaz ke komentáři

Zatracená patnáctiminutová škála .... , tak a teď babo raď.

Většina členů je tesně proti, ale Robert, který bere většinu kusů to chce.

Vy, kteří to nechcete, zkuste mi prosím z toho najít cestu ven.

Máte nějaký návrh jak to přepracovat, aby ta patnáctiminutová škála byla pro vás přijatelná?

Odkaz ke komentáři

No takhle je to podle me uplne spatne. Co to udelat po celem obvodu, ale prvnich 15 minut bronz a zbytek stribro? Jen nevim, jak by to bylo s indexy-srouby. Nenamodeloval bys to, Vite, prosim?

Minutové indexy budou určitě jen tištěné (barva) dělat je ocelové nebo bronzové by znamenalo nalepit na každé hodinky 48 malých segmentů, což by bylo asi moc drahé (jestli je to vůbec realizovatelné - podívej se na délku indexů na obrázku a zkus odhadnout jejich šířku).

Já mám u patnáciminutové škály problém s tím, že ty indexy jsou příliš blízko u "maticových" indexů (viz červené ovály).

post-1538-001891200 1361773692.jpg

post-1538-094817400 1361773715.jpg

Odkaz ke komentáři

mě se to takhle prostě nelíbí, šestihrany na pozici 2 je (nevím jak to slušně nazvat _ nevkusný), co tedy šestihrany na pozici 1/4, 1/2, 3/4 a celá, ostatní jenom čárky? zkus to překreslit.

Zkusím, ale zase nebude korespondovat s lunetou. Teď jsou šrouby na lunetě a číselníku pootočeny.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...