Vit Odesláno 20. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 (upraveno) Výsledek průzkumu z TOHOTO vlákna:3 hlasující to nepochopili, do limitky neměli zájem vstoupit, i kdyby se změnilo cokoliv2 hlasující vyjádřili své názory a návrhy v tomto vlákně1 hlasující se ještě rozhoduje, zda se přidá1 hlasující chce hodinky zdela překopat a dát jim příběh1 hlasující nereaguje na SZ Upraveno 20. února 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Výsledek průzkumu z TOHOTO vlákna:3 hlasující to nepochopili, do limitky neměli zájem vstoupit, i kdyby se změnilo cokoliv2 hlasující vyjádřili své názory a návrhy v tomto vlákně1 hlasující se ještě rozhoduje, zda se přidá1 hlasující chce hodinky zdela překopat a dát jim příběh1 hlasující nereaguje na SZ Trochu se v tom ztrácím - dá se z toho nějak usoudit, co se bude dít dál? Já jsem pro to nechat je tak, jak jsou )byť třeba s tím ocelovým dýnkem, na kterém je, zdá se, shoda), a najít k nim příběh. Podle toho příběhu poté dělat mírné modifikace (motto na cifru, apod.) A propos: včera se mi o nich zdálo, že už jsou u mě, a i když to podle těch skic někomu nemusí být někomu zřejmé, vypadaly fantasticky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Trochu se v tom ztrácím - dá se z toho nějak usoudit, co se bude dít dál? Já jsem pro to nechat je tak, jak jsou )byť třeba s tím ocelovým dýnkem, na kterém je, zdá se, shoda), a najít k nim příběh. Podle toho příběhu poté dělat mírné modifikace (motto na cifru, apod.) A propos: včera se mi o nich zdálo, že už jsou u mě, a i když to podle těch skic někomu nemusí být někomu zřejmé, vypadaly fantasticky:) Závěr z hlasování je pro mě takový: kdo má o limitku zájem, tak do ní už vstoupil a počet lidí, kteří jsou proti tvaru pouzdra (popř. lumi číselníku) je cca 2.Nebráním se tomu, celé to předělat pokud někdo přijde s lepším nápadem a Robert (Kab time) s tím bude souhlasit .Dokud nikdo s ničím novým nepřijde, budu pokračovat ve stávajícím duchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Závěr z hlasování je pro mě takový: kdo má o limitku zájem, tak do ní už vstoupil a počet lidí, kteří jsou proti tvaru pouzdra (popř. lumi číselníku) je cca 2.Nebráním se tomu, celé to předělat pokud někdo přijde s lepším nápadem a Robert (Kab time) s tím bude souhlasit .Dokud nikdo s ničím novým nepřijde, budu pokračovat ve stávajícím duchu. , já jsem za stávající variantu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Pánové, líbí se Vám tato 15 ti minutová stupnice?Robert chtěl vidět, jak to vypadá.Mně se to moc nelíbí.Prosím o vaše vyjádření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 1. Vít - varianta C - švýcarský strojek - BEZ 15TI MINUTOVÉ STUPNICE 2. Lobotor - varianta A (beru i C) - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ4. Robert (majitel KabTime - zastoupení LT pro Evropu) PROSÍM O VYJÁDŘENÍ5.6.007. MT01 - varianta C - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ8. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ9. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 (upraveno) 1. Vít - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE2. Lobotor - varianta A (beru i C) - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ4. Robert (majitel KabTime - zastoupení LT pro Evropu) PROSÍM O VYJÁDŘENÍ5.6.007. MT01 - varianta C - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ8. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO9. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO Upraveno 23. února 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 1. Vít - varianta C - švýcarský strojek - BEZ 15TI MINUTOVÉ STUPNICE 2. Lobotor - varianta A (beru i C) - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek Bez stupnice, nebo jedine po celem obvodu.4. Robert (majitel KabTime - zastoupení LT pro Evropu) PROSÍM O VYJÁDŘENÍ5.6.007. MT01 - varianta C - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ8. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ9. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 (upraveno) Takže zatím 2:2 1. Vít - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE2. Lobotor - varianta A (beru i C) - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE (bez stupnice, nebo jedine po celem obvodu)4. Robert (majitel KabTime - zastoupení LT pro Evropu) PROSÍM O VYJÁDŘENÍ5.6.007. MT01 - varianta C - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ8. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO9. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO Upraveno 24. února 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobotor Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 (upraveno) 1. Vít - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE2. Lobotor - varianta A (beru i C) - švýcarský strojek určitě bez stupnice3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE (bez stupnice, nebo jedine po celem obvodu)4. Robert (majitel KabTime - zastoupení LT pro Evropu) PROSÍM O VYJÁDŘENÍ5.6.007. MT01 - varianta C - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ8. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO9. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO Upraveno 24. února 2013 uživatelem lobotor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 (upraveno) 1. Vít - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE2. Lobotor - varianta A (beru i C) - švýcarský strojek 15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE (bez stupnice, nebo jedine po celem obvodu)4. Robert (majitel KabTime - zastoupení LT pro Evropu) 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO5.6.007. MT01 - varianta C - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ8. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO9. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO -----------------------------Email od Roberta:Ahoj Vit, paci sa mi to... 15 min. som myslel presne takto... Celkovo sa mi to paci. Aj ked nenajdeme dostatok zakaznikov pre rezervacie urcite do tohto projektu pojdeme. Robert CEO LT Europe Upraveno 24. února 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 1. Vít - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE2. Lobotor - varianta A (beru i C) - švýcarský strojek 15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE3. Tower of Power - B (beru i C) - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE (bez stupnice, nebo jedine po celem obvodu)4. Robert (majitel KabTime - zastoupení LT pro Evropu) 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO5.6.007. MT01 - varianta C - švýcarský strojek PROSÍM O VYJÁDŘENÍ8. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO9. zájemce mimo chronomag (Honza M.) - varianta C - švýcarský strojek - 15TI MINUTOVÁ STUPNICE ANO -----------------------------Email od Roberta:Ahoj Vit, paci sa mi to... 15 min. som myslel presne takto... Celkovo sa mi to paci. Aj ked nenajdeme dostatok zakaznikov pre rezervacie urcite do tohto projektu pojdeme. Robert CEO LT Europe 15TI MINUTOVÁ STUPNICE NE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Zatracená patnáctiminutová škála .... , tak a teď babo raď. Většina členů je tesně proti, ale Robert, který bere většinu kusů to chce. Vy, kteří to nechcete, zkuste mi prosím z toho najít cestu ven.Máte nějaký návrh jak to přepracovat, aby ta patnáctiminutová škála byla pro vás přijatelná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Je to takto lepší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 No takhle je to podle me uplne spatne. Co to udelat po celem obvodu, ale prvnich 15 minut bronz a zbytek stribro? Jen nevim, jak by to bylo s indexy-srouby. Nenamodeloval bys to, Vite, prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobotor Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 To se pak v podstatě blíží k variantě B. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 No takhle je to podle me uplne spatne. Co to udelat po celem obvodu, ale prvnich 15 minut bronz a zbytek stribro? Jen nevim, jak by to bylo s indexy-srouby. Nenamodeloval bys to, Vite, prosim? Minutové indexy budou určitě jen tištěné (barva) dělat je ocelové nebo bronzové by znamenalo nalepit na každé hodinky 48 malých segmentů, což by bylo asi moc drahé (jestli je to vůbec realizovatelné - podívej se na délku indexů na obrázku a zkus odhadnout jejich šířku). Já mám u patnáciminutové škály problém s tím, že ty indexy jsou příliš blízko u "maticových" indexů (viz červené ovály). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 A co toto?(minutová ručička se opraví na stejnou délku, jako vteřinová) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 mě se to takhle prostě nelíbí, šestihrany na pozici 2 je (nevím jak to slušně nazvat _ nevkusný), co tedy šestihrany na pozici 1/4, 1/2, 3/4 a celá, ostatní jenom čárky? zkus to překreslit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 mě se to takhle prostě nelíbí, šestihrany na pozici 2 je (nevím jak to slušně nazvat _ nevkusný), co tedy šestihrany na pozici 1/4, 1/2, 3/4 a celá, ostatní jenom čárky? zkus to překreslit. Zkusím, ale zase nebude korespondovat s lunetou. Teď jsou šrouby na lunetě a číselníku pootočeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se