cvak Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Zdravim forum, po dlouhem hledani, prohlizeni, cteni, atd. jsem si konecne vybral svoje prvni automaty. http://www.youtube.com/watch?v=iO0b0n72rFg&feature=player_embedded Do tydne by mely prijit z http://www.schoeneuh...db02002b/a-596/ Snad jsem neprohloupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Odesláno 25. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 (upraveno) Tak nevim, asi jsem slepy ale nikde nevidim moznost editovat prispevek. Kazdopadne pridava par fotek z netu pro lenochy , az prijdou tak udelam vlastni Upraveno 25. září 2012 uživatelem cvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t48mirek Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 moc pěkny kousek gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Též gratuluji, i když design těchto hodinek není zrovna můj šálek čaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Ahoj, taky to není designově moje sorta, ale přeju ti, ať z nich máš co nejdéle radost a ať sloužej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 1. Problém s přesným odčítáním času2. Zajímavý design3. Že by tam byl AR?Nechce se mi guglit, hoť sem když tak základní rozměry a data Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Odesláno 29. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 (upraveno) Case diameter41 millimetersCase Thickness11.2 millimeters Kazdopadne mi pan psal ze mu neprisli v aktualni dodavce zbozi, takze budto dalsi cekani, nebo se podivat jinde...(v bazaru na foru jsou jedny moc pekne orienty, ikdyz spis oblekovky http://forum.chronom...162#entry795162 )Inu jeste si to rozmyslim "3. Že by tam byl AR?" Bohuzel nerozumim :? Data k racing: Power Reserve:Approximately 40 hoursCrystal:MineralMovement:Orient Caliber 46A40Clasp:Fold-over with Double Push Button SafetyWater Resistance:50mCase Material:Stainless SteelCase Diameter:40mm without crownCase Thickness:11.2mmPro lenochy Upraveno 29. září 2012 uživatelem cvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Odesláno 29. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Ty problemy s dostupnosti jsou tak trochu typicke pro me vybirani hodinek Nechtel bych tento topic zmenit v nejakou pomoc s vyberem, ale diky zpozdeni se mi navysil rozpocet Takze Racingy nakonec asi nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se