tokarew Odesláno 31. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2012 tak sem nakonec koupil toto http://www.ceske-kralovstvi.cz/inzerce/panske-hodinky/fortis-b-42-black-titanium-carbon-chronograph-valjoux-7750-92.htm za pomerne slusny peniz sice je to uplne neco jineho nez jsem puvodne chtel pac tuhle modelovou radu s titanem a pvd jsem radeji prehledl kvuli financnim moznostem a nakonec je mam na ruce a nejsou ani tak moc velke a kaucuk je velmi prijemny material to by jeden hledel :)tesil jsem se na ocel ale vubec mi nevadi ze je necitim na ruce, z ruky mi je uz nikdo nesunda urcite je opatrim sklenenym pruhledem a premyslim ze by nebyl marnej titanovej reminek v te sede barve,moc si to neumim predstavit ale tahle barevna kombinace cerne-sede/nikl/chrom zda se mi byt ponekud moderni:) kazdopadne dekuji vsem za pomoc a usetreny cas!
Pavel K. Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Tak gratuluju. Jsou parádní. A šoupni nějaký pěkný foto do "chlubírny"
Daemonultimate Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Tak sis na konec poradil sám a moc dobře,tyhle jsou parádní .
tokarew Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Tak sis na konec poradil sám a moc dobře,tyhle jsou parádní . ja uz sem potreboval mit neco na ruce a bylo to takove cele rychle,ale muzu rict ze jsem z nich uplne hotovej,na zivo jsou opravdu neprehlednutelne,ten karbonovej cifernik jim dava fakt hloubku,asi nejhezci hodinky co jsem kdy videl a na moji ruce a nezda se mi to,fakt parada,az z nich prestanu byt tak vyrizenej tak si koupim dalsi,je to bajecnej pocit z prvniho strojku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se