veronese Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Zdravím, trochu neplánově jsem si pořídil Edox Classe Royale 01504 357N NIN. Chtěl jsem nějaký oblekovky a byl jsem zvědavej, jak bude fungovat retrográdní chrono. No a musím přiznat že vteřinovka, jdoucí proti směru a jen půl minuty, mě v první chvíli dost překvapila. Teď už se ale kochám tím, jak na to koukaj chronobundusem ?nepostižený? lidi:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 (upraveno) Moc pěkné a nezvyklé. Ani netuším proč Edoxy nepatří zde na fóru mezi oblíbené Jinak gratuluji, dej foto hodinek na ruce. Upraveno 27. září 2012 uživatelem Georf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Zajímavé, co nějaké krátké video, nešlo by udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Koupit si je zrejme nepujdu, ale za pochvalu urcite stoji. Ta guma/kaucuk je podle meho gusta a hranate pouzdro jakbysmet. Tak at tikaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Tak at tikaji Ony moc netikají, jsou na baterku Cena za retrográdní chrono v mechanice by byla asi astronomická. Ale pěkný hodinky, moderní vzhled i materiály. Líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veronese Odesláno 28. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Díky za reakce! Fotku na ruce přidám po víkendu a co se videa tyče, mám dotaz na zkušenější členy - dá se vložit přímo na fórum, nebo se to děla odkazem na youtube? Jinak je to skutečně quartz a cena byla méně než ctvrtinova oproti novým na českém netu, což je plus minus můj limit pro nemechanicke hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Zatím alespon takhle,ale bohužel nic nemaká. http://www.youtube.com/watch?v=TAMVi_GyOnc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Zvláštní model, na gumě při relativně nízké WR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veronese Odesláno 2. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Přidávám fotku na ruce, bohužel zase mobilem, foťák se ještě nevrátil ze servisu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veronese Odesláno 2. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 (upraveno) Krátké video najdete na youtubu pod heslem Edox Classe Royale 01504 357N NIN Upraveno 2. října 2012 uživatelem veronese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se