coolmenn Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Zdarec pánové, nejsem nějak moc zběhlý ,ale naskytla se mi koupit za zajímavý peníz hodinky Invicta 0984 . jsou to větší automaty-podrobnosti se dají kdekoli vygooglit,tak to sem nepíší. Mám tlapu 22cm,takže by mi velikostně byly v poho. Poradíte zda se jedná o alespoň trochu slušné hodinky ? Díky Honza
T1000 Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Zdar. Pokud budou opravdu za zajímavý peníz, tak bych se toho nebál. Uvnitř je CH chronograf selita ( obdoba 7750 ) WR je 200 m, průhled na stroj... Prostě masivní hodinky, na kterých se Invicta dizajnově naštěstí moc nevyřádila. Musel jsem se zasmát retail price kolem 6k USD . Jen škoda, že nemají safírové sklo...
coolmenn Odesláno 28. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Já je viděl na živo a měl jsem je na ruce,neskutečně se mi líbí.masivní a přitom mi nepřijdou nikdetak zbytečně přeplácané. Cena je lidových 9999,peněz . Jsem na 99,99% rozhodnutý do nich jít těch 0,01% si nechávám kdyby náhodou zde padly zásádní argumenty proti :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se