karel hb Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 Ahoj kluci, potřeboval bych jen něco ujasnit. Na Orientuhren.de prodávají tyto hodinky za dvě různé ceny - 99 a 144 euro. Pochopil jsem, že cenový rozdíl je daný lepší lumi a nějakým příslušenstvím. To mne ani tak nezajímá, ale zajímá mne barva ciferníku. Jedna je tmavé a druhá světlejší a ta se mi líbí mnohem víc. Jde mi o to, jestli to tak opravdu je a nebo je to jen jiným nasvícením, protože v reálu jsem všude viděl jen ty tmavší. Docela o nich uvažuji, připadají mi pro začátek jako velmi praktické univerzály, které mají suprovou vodotěsnost a i přes lunetu nejsou natolik vysoké, aby se nedaly použít i jako společenské pod rukáv košile. Samozřejmě vím, že to oblekovky nejsou, ale nemají ani výzor klasických potápek a to se mi líbí. Samozřejmě model 65009D bez číselných indexů už je posouvá někam jinam. Měl bych zájem o ty za 99 v případě, že by ten cifr byl tak blankytně modrý. Pokud je to jedno a barva je stejná, tak bych možná přihodil za tu lumi a pár drobností těch 45 euro navíc. Tak moc děkuji.
ggrand Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 Je to jen osvětlením. Skutečná barva je ta tmavěmodrá.
karel hb Odesláno 29. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2012 ggrand: Děkuju za rychlou odpověď, ty v tý japonský sekci nikdy nezklameš. Ale je fakt, že takovou odpověď jsem slyšet nechtěl, ta světlá modrá je tak hezká. No ale co už.
ggrand Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 (upraveno) Není zač. Ještě k věci - Modré Maka jsem neměl, měl jsem dvoje pepsiny(jedny s klasickým světovým označením a pak druhé od Němců) a oboje byly barevně stejné, tmavé. Když pak přihlédnu k této fotce, je to myslím jasné.Můj odkaz Edit: Když jsme u těch barev, tak mi přijde, že luneta u modrých je světlejší, kdežto u pepsi modrá část lunety barevně více sedí k ciferníku. Upraveno 29. září 2012 uživatelem ggrand
Iványč Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Přeji dobrý den,prosil bych radu jak tyto orientky nejjednodušeji koupit.Zjistil jsem,že u nás to nejde.Iványč
ggrand Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 (upraveno) Nazdar, právěže Maka se u nás dají docela dobře koupit v hodinářstvích. Alespoň co jsem tak slyšel a i viděl ve Zlíně u Pechance(tam ale teď nejsou). Nebo pak přes http://www.orientuhren.de pomocí Paypalu. Upraveno 12. února 2013 uživatelem ggrand
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se