ggrand Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 Zdravím místní odborníky. Potřeboval bych radu. 4r15 ze SRP043 vychází ze 7sXX, takže odhaduju, že velikostně by mohly být strojky stejné+ Seiko celé je jedna skládačka, vesměs. Napadl mě nápad dát strojek včetně cifru a ruček SRP043 do pouzdra SKX007. Tak bych poprosil někoho, kdo má tyhle 2 kousky pohromadě, jestli by mi nezměřil přes sklo velikost ciferníku po minutový prstenec(to co zůstane v hodinkách po vyndání strojku) a pak taky průměr minutového prstence. Jde mi v této fázy o to, jestli má smysl shánět SKX007 a SRP043 za tímto účelem. Jen se obávám, abych nebyl průkopníkem. Díky za odpovědi.
Návštěvník eleven Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 Jestli tomu dobře rozumím, tak u skx007 je viditelná část ciferníku cca 27mm. Vnitřní hrana lunety je 31mm. Chapter ring má něco přes milimetr a ještě je od hrany lunety trochu odsazenej. Měřím to svinovacím metrem při chatrným osvětlení. Čemu ovšem nerozumím vůbec, tak tomu, proč bys zrovna tohle dělal.
Návštěvník Kamil Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 U srp043 ma sklo 33. velikost ciferníku po minutový prstenec(to co zůstane v hodinkách po vyndání strojku)28 a pak taky průměr minutového prstence.2.5 na kazde strane
ggrand Odesláno 30. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Díky za reakce, vypadá to bledě. eleven: Proč bych to dělal? Protože se mi nelíbí pouzdro ani luneta SRPů a přesto se mi líbí ciferník a jeho proporce(daleko více než aftermarket díly či Sinn atd.)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se