Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím kolegové!

Poradí mi někdo ohledně těchto krásných funkčních cibulí Longines? Jsou stříbrné, natahovací na klíček a plně funkční. Patří kamarádovi, má je po dědovi a zajímá nás jejich stáří a orientační současná cena. Za "bolševika" mu za ně nabízeli v Antikvě tehdejších 6000 Kč. Patrně je nehodlá prodat, ale zajímá nás názor Vás znalých... Díky předem za komentáře.

01.jpg

02.jpg

02-1.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

06-1.jpg

07.jpg

Odesláno

Stáří bych odhadnul tak na 130 let. No a orientační cenu si můžeš najít sám třeba v ukončených aukcích na Aukru. Ale sám asi nic hledat nechceš, že?

Odesláno

Stáří bych odhadnul tak na 130 let. No a orientační cenu si můžeš najít sám třeba v ukončených aukcích na Aukru. Ale sám asi nic hledat nechceš, že?

Díky za informaci. Na Aukru i na eBay jsem kouknul víckrát, ale Longines na klíček jsem nenašel. Laicky mi s tím klíčkem přijdou starší a hodnotnější. Proto píšu dotaz zde.

Odesláno

Na hodinkách je pod víčkem sériové číslo 23576, což by podle tohoto přehledu znamenalo, že jsou vyrobeny krátce po roce 1870 a patří mezí prvních cca 20-25.000 kusů tohoto výrobce. Přijde mi to zajímavý :) Žádný milovník Longines tu není?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...