Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Já bych to CD taky chtěl :|. Co takhle ho nahrát dočasně někam na ftp. Kdyžtak můžu poskytnout.

Ikdyž teď co jsem si objednal na Kroniu běhám na poštu vlastně dost často :).

To není tak jednoduché. Na CD je tohle:

http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=4497 - s umístěním na ftp musí souhlasit uživatel vana nebo si to u něj objednej

Základy hodinářství - staženo z chronomag, majitel ať se vyjádří. Už nevím, kdo to tu dal, ale stahovalo se to přes nějaký mail na seznamu.

Technologie náramkových hodinek Prim - prodává Národní technické muzeum

Od gnómonu k atomovým hodinám a Svět ruských hodinek - scanoval jsem já, klidně poskytnu

Odesláno
Já bych to CD taky chtěl :|. Co takhle ho nahrát dočasně někam na ftp. Kdyžtak můžu poskytnout.

Ikdyž teď co jsem si objednal na Kroniu běhám na poštu vlastně dost často :).

To není tak jednoduché. Na CD je tohle:

http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=4497 - s umístěním na ftp musí souhlasit uživatel vana nebo si to u něj objednej

Základy hodinářství - staženo z chronomag, majitel ať se vyjádří. Už nevím, kdo to tu dal, ale stahovalo se to přes nějaký mail na seznamu.

Technologie náramkových hodinek Prim - prodává Národní technické muzeum

Od gnómonu k atomovým hodinám a Svět ruských hodinek - scanoval jsem já, klidně poskytnu

Pokud by bylo možné CDčko od tebe za nějaký ten peníz získat, byl bych moc rád.

Jak ten Prim, tak i ty ruské hodinky by mě docela dost zajímaly...

• po 2 týdnech...
Odesláno
Víš co, pošli mi mail a esli budeš hodný, tak Ti v pondělí pošlu CD a můžeš študovat od rána do večera...

Panečku, s tebou je spolupráce jak víno !

Posílám majl, už se těším na CD (já byl móóóc hodnej...) :D

Psal jsem Ti mail, pošli svou poštovní adresu, kam můžu poslat CD.

Díky, byl jsem na horách, tak jsem na chvíli vyměnil internet za čerstvej vzduch - poslal jsem ten mail.

Odesláno

Panečku, s tebou je spolupráce jak víno !

Posílám majl, už se těším na CD (já byl móóóc hodnej...) :D

Psal jsem Ti mail, pošli svou poštovní adresu, kam můžu poslat CD.

Díky, byl jsem na horách, tak jsem na chvíli vyměnil internet za čerstvej vzduch - poslal jsem ten mail.

CD ráno odešlo. jaké hodinky jsi mi přivezl z hor? :D

Odesláno
...CD ráno odešlo. jaké hodinky jsi mi přivezl z hor? :D

Díky.

... no, při této štaci nebyla po ruce žádná bezcelní pásma, tak jsem zatím takticky vyčkal.

Při dalším horském výletu, který ještě plánuju spáchat, však již provedu jejich hloubkovou infiltraci a pak dám vědět :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...