Přejít na obsah

Rolex usvědčen ;-)

Doporučené příspěvky

Odesláno

objednal jsem je,nic od toho nečekám,jen poznání,....reakce Vás dvou posledních - jste kokoti a to je celé....Žijte si ve  svých klišé,na ruce rolády...to totiž asi patří k bontónu....pěkný večer M.

Odesláno
  V 22. 6. 2013 v 23:30, Edifice562 napsal:

objednal jsem je,nic od toho nečekám,jen poznání,....reakce Vás dvou posledních - jste kokoti a to je celé....Žijte si ve  svých klišé,na ruce rolády...to totiž asi patří k bontónu....pěkný večer M.

No, uvedl ses noblesně...

Odesláno
  V 22. 6. 2013 v 14:48, Edifice562 napsal:

objednal jsem je - moje první automaty. :death: ...brácha má nové invicty,rád bych je s nimi srovnal...

No, zniete teda ako podarená rodinka :-) na zdravie...užite si "skvelé" nákupy  :eek:

F.

Odesláno

je mi jasné,o jakou kategorii se jedná,nic víc od toho nečekám,jen zábavu a poznání,je mi i jasné že zdejší fórum má v principu jiné zaměření.....Nicméně jsme v sekci čínské hodinky a ve vlákně o těchto hodinkách....Reakce typu výše by možná byly pochopitelné např. ve vlákně o rolex ....Už jsem léta na některých fórech ale s takovýmto arogantním přístupem jsem se tam nikdy nesetkal,proto i má silná slova.....Škoda,chtěl jsem zde třeba pokecat o PS2 či Pabědách apod.....S takovou to tady zjevně brzo zapíchnu.hezký den M.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...