lucid Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 Nejlépe, kdyby to zakladatal nebo někdo z modů tady zamknul, ev. odkaz přesunul na Pro zasmání Aukro.
Edifice562 Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 objednal jsem je,nic od toho nečekám,jen poznání,....reakce Vás dvou posledních - jste kokoti a to je celé....Žijte si ve svých klišé,na ruce rolády...to totiž asi patří k bontónu....pěkný večer M.
gougy Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 V 22. 6. 2013 v 23:30, Edifice562 napsal: objednal jsem je,nic od toho nečekám,jen poznání,....reakce Vás dvou posledních - jste kokoti a to je celé....Žijte si ve svých klišé,na ruce rolády...to totiž asi patří k bontónu....pěkný večer M.No, uvedl ses noblesně...
F.B. Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 V 22. 6. 2013 v 14:48, Edifice562 napsal: objednal jsem je - moje první automaty. ...brácha má nové invicty,rád bych je s nimi srovnal...No, zniete teda ako podarená rodinka :-) na zdravie...užite si "skvelé" nákupy F.
Edifice562 Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 je mi jasné,o jakou kategorii se jedná,nic víc od toho nečekám,jen zábavu a poznání,je mi i jasné že zdejší fórum má v principu jiné zaměření.....Nicméně jsme v sekci čínské hodinky a ve vlákně o těchto hodinkách....Reakce typu výše by možná byly pochopitelné např. ve vlákně o rolex ....Už jsem léta na některých fórech ale s takovýmto arogantním přístupem jsem se tam nikdy nesetkal,proto i má silná slova.....Škoda,chtěl jsem zde třeba pokecat o PS2 či Pabědách apod.....S takovou to tady zjevně brzo zapíchnu.hezký den M.
Micey Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 Jen to ne!! Nepomohlo by, kdyby se ti ti zlí kokoti omluvili?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.