Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

osobně si nejsem jistý, jestli zrovna tahle luneta (potištěný hliník) jde vyleštit

Nemyslel som lunetu. Tá určite vyleštit nepôjde.

Tak to je obchod zo zahranicia, pokial tovar nevidiš na vlastné oči, nevieš do čoho ideš. Predajcovi som už napísal, má o čom premýšlať. gunsmilie.gif Tak uvidíme.

Dúfam že pošle nejaké odškodné, aspoň na novú lunetu.

Edit: vraby máš to hodne zaujímave s čiernou lunetou. Pekné, rozmýšlam aj nad tou z oranžových.

Upraveno uživatelem TCF
  • Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Quido woe pouhým okem neuvidíš to co ti ukáže foťák nebo jo? Nepřeháněj

Nemyslíš že by tam mohl být chlup,kapka vody a jiná nečistota? Pouhým okem byl vidět jen ten kousanec.

Tady můžeš hledat a značkovat :smile_anim: KLIK

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno (upraveno)

Quido woe pouhým okem neuvidíš to co ti ukáže foťák nebo jo? Nepřeháněj

Nemyslíš že by tam mohl být chlup,kapka vody a jiná nečistota? Pouhým okem byl vidět jen ten kousanec.

Tady můžeš hledat a značkovat :smile_anim: KLIK

Hele, Pavle, trochu nadhledu...

:rolleyes:

nežeň to do extremu, už mi prošlo rukama několik hodinek a vím, že na fotcve to vypadá většinou hůře, než co vidí oko, ale ťukanec od prachu poznám...

vůbec mi nejde o hledání, ale NOS je NOS a tamty jako nos nevypadají - bacilo mne to hned do očí

:eek:

a pro TCFa to bude dobrá zkušebnost... tady lidi prodávají běžně hodinky za pooloviční cenu nových a píšou, jak jsou nošené - a pak ti pošlou hodinky v téměř NOS stavu, šmouha jen na sponě!

BTW: fotky máš pěkné

:cheers:

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odesláno (upraveno)

Skúsenosť to je. Ale nie hlúposť, nerád píšem, ale som tu dva roky takmer každý deň. Ale to je fuk. Fakt je, že tie moje samuraje okrem tej lunety sú perfektné (to sa vyrieši) a predajca nebol tak úplne férový. Samuraje tu na fóru v predaji? goof.gif No možno by som sa raz dočkal, hm vlastne ani nie... behom minúty by boli fuč. Moje aspň robia -1s/24h.

Edit:pravopis

Upraveno uživatelem TCF
Odesláno (upraveno)

Quido neženu to do extrému,jen jsem napsal jak jsem tu svojí lunetu viděl já a jak je to potom vidět z fotáku. O tom že nejsou v NOS stavu tady s tebou nikodo nepolemizuje. :cheers:

Jak vidíš tohle ???

TCF.......... na netu najdeš spousta modifikaci těchto hodinek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno (upraveno)

Quido neženu to do extrému,jen jsem napsal jak jsem tu svojí lunetu viděl já a jak je to potom vidět z fotáku. O tom že nejsou v NOS stavu tady s tebou nikodo nepolemizuje. :cheers:

Jak vidíš tohle ???

TCF.......... na netu najdeš spousta modifikaci těchto hodinek.

OK, ale jako NOS to kupoval, nebo ne? Když nic, tak je to v nadpisu

no nic - já se jen ptal, co to je... a kdyby to bylo smítko nebo odlesk, mohl to napsat....

Až sundám z Winderu, podívám se

:smile_anim:

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odesláno

OK, ale jako NOS to kupoval, nebo ne? Když nic, tak je to v nadpisu

no nic - já se jen ptal, co to je... a kdyby to bylo smítko nebo odlesk, mohl to napsat....

Až sundám z Winderu, podívám se

:smile_anim:

V pohodě,jen jsem reagoval jak jsi počmáral tu mojí fotku. Od pohledu tam byl vidět jen ten kousanec. Asi jsme se v tom trochu zamotali :wheelchair:

Odesláno

V pohodě,jen jsem reagoval jak jsi počmáral tu mojí fotku. Od pohledu tam byl vidět jen ten kousanec. Asi jsme se v tom trochu zamotali :wheelchair:

Jasně v poho - no jo no

:whistling:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...