Jiribartl Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Šedesátá léta v Le Mans. Kdo z nás starších by to neznal. Nelítostné souboje Forda s Ferrari, později Ferrari s legendární Porsche 917 a k tomu samozřejmě Tag Heuer.Značky Ferrari, Porsche, Lola, MatraSimca, Ford a jiní se tam ve velkém proháněly. Možná na to si vzpomněl výrobce štajnů, když spustil výrobu mmodelu Le Mans GT.Zatím jen pár postřehů. Avantgardní, barevné, svítivé, na gumě od pneumatik, šroubovací korunka v kontrastu s WR 30, pěkně schované datum, velikost akorát.Byl jsem dnes u Kubsonů a tak smutně se na mě dívaly. No a protože v práci dělám do aut ...Né každému se budou líbit, mě ano, jsou jiné, než na fotce. V loňském roce jsem u Altmanů pokukoval po Meccaniche Velocci (Costa Corta), ale cena mě odradila. A tak zase štajny ...Pro začátek pár fotek, za špatného osvětlení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cretino Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 ..paradne hodinky, z tychto fotiek sa mi moc pozdavaju
sashator Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Gratuluji k velice zajímavému přírůstku. Sice má pár much, ale rozhodně zaujmou.
Tower Of Power Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Teda, konecne je vidim na realnych fotkach a je to narez. Je fakt, ze to nejsou hodinky prokazdyho, hlavne kdyz vidim lumi na napisu! Ale maji koule, to zas jo! Gratulace!
Krrtek Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Zajímavý kousek, jak by asi vypadaly s průhledem na strojovnu skrze to "vypletení".Gratuluju!
Jiribartl Odesláno 16. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Tak zkušenost po prvním dnu nošení. Hodinky díky zahnutým a krátkým nožičkám, vzhledem k svému většímu průměru, dobře sedí na ruce. Výška je úměrná průměru, spíše nižší a tak hodinky dobře vklouznou do rukávu kožené bundy.Nejkrásnější na hodinkách je 3D plastický ciferník, kde svrchní část je tvořena paprsky kola, která pod sebou v druhé vrstvě ukrývají plastický karbon. Náklonem hodinek vyniká efektní plasticita ciferníku.Ciferník neobsahuje žádné výrazné indexy, body ani číslice. To by mohl být určitý problém. V době, kdy jsem vlastnil X-coptery, které taky výrazné indexy neměly, nedokázal jsem v podstatě odhadnout přesný čas. U Štajnů je naštěstí každých pět minut vyznačeno malými černými číslicemi a superlumi miniaturním bodem. Za normálního či lehce sníženého osvětlení vystačíte s černými miničíslicemi, za hodně sníženého osvětlení minibody které dostatečně dlouho jasně svítí a rychle se "nabíjejí". Lumi tedy funguje dobře.Safír kryjící ciferník, má decentní dvojitý AR, a celkově tak dotváří dokonalý dojem hodinek.Snad, abych byl taky kritický, když už si výrobce dal práci se šroubovací korunkou, mohly mít hodinky alespoň stovku. Ale na druhou stranu jsou to hodinky do auta a ne do bazénu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiribartl Odesláno 17. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Pořád jsem přemýšlel, odkud jsou ty ručky. Až teď mi to došlo - kovová stavebnice MERKUR
Jiribartl Odesláno 12. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 ... po lehkém tuningu meshem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sedlin Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 M A S A K R !!! Veřejně závidím! Stoprocentně musí být vybaveny neměřitelným eneregtickým polem, které spolehlivě zajistý v každém okamžiku natočení očních bulev všech v okolí. Nedělám do aut, ale nějak mám pocit, že bych je unosil. Fakt pěkný!
Jiribartl Odesláno 12. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Díky, zní to neuvěřitelně, ale tato kombinace bude u mě nadlouho
Pavel K. Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Tahle kombinace je super. Moc se mi líbí. Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk 2
xmikes Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 jak mesh moc nemusim tak tady to je super!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se