prizak Odesláno 3. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 heavy metal od Löwe Ja o nem uvazoval, bo se mi libi, ale je strasne pomaly a na bocich je dostavam, ve hre je i videt, zda s nim jede zkuseny tanka , ktery toto nepriteli znemoznuje, nebo alespon znesnadnuje, anebo zda s tim mede jen pitomec, ktery nevi, ktera bije. uz jsem videl hrace s LOWE, ktery mel odehrano ,,UZ? dvacet bitev, a to byl traged.
prizak Odesláno 3. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 Pri kanonoch si vsimaj hlavne penetration a damage, ja osobne som hufnicu nemal ani na jednom tanku, sice ma velku hodnotu damage, ale prebije len tensi pancier, takze ovela tazsie vyradis posadku a vnutorne vybavenie, navyse nabija neskutocne dlho. Ak mas StuG III tak odporucam JagdPzIV, ked nanho nainstalujes zrychlene nabijanie, lepsiu optiku a StuK 75mm L/70 je to smrtelna masina schopna vyradit aj Tigra. Rychlost strelby je okolo 3,5s na strelu, presnost je vynikajuca a ma dvakrat tolko HP ako StuG III. Je nizky, rychly, presny,so sklopenym pancierom. EditAby ste sa aj trochu dozvedeli o strojoch na ktorych hrate www.panzernet.netAhoj, prosim te, jakou optiku mas na mysli? Jsou tam dve. Jo a ty nepouzivas maskovaci sit? Ja preferuji zatim na stroji rychlonabijec, rychlejsi zamereni a sit.
Chocholusik Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 " wallet wariors" su uz taky, je katastrofa ich dostat do tymu ak su top
Návštěvník Tada Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 No, penezenkovi valecnici ted presedlali na Churchilly Co mi vyhovuje, protoze KV1S i VK3601H je prostreluje vsude, krom predni strany a dava jim strasne damage, i kdyz oni maji tolik Hp a tak rychlopalny kanon, ze v jednom je neudolam....
pato31681 Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 Ahoj, prosim te, jakou optiku mas na mysli? Jsou tam dve. Jo a ty nepouzivas maskovaci sit? Ja preferuji zatim na stroji rychlonabijec, rychlejsi zamereni a sit.Nemam coated optics, ale tu druhu, ktora sa aktivuje az ked vozidlo stoji 4 sekundy. Maskovaciu siet som si kupil az dnes, po nakupe a vyzbrojeni panthera som trochu financne vycerpany. Rychlejsie zameriavanie zatial nemam, pouzival som este zlepsenu ventilaciu pre posadku.
prizak Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 heavy metal od Löwe Cuss, hod sem prvni dojmy z LWICKA. Co mas za ,,desitku??
Návštěvník Tada Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Bych toho Löwe nechtel asi, sice ma miliardu HP, ale prostreluju ho vsim co mam
Návštěvník ?po Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Cuss, hod sem prvni dojmy z LWICKA. Co mas za ,,desitku?? Bych toho Löwe nechtel asi, sice ma miliardu HP, ale prostreluju ho vsim co mam je to všechno stejná sračka = mám i IS6 a vždycky to shoří na pásech - teď jsem pár dní nehrál a mladej koupil nějakej novej střední tank = du se tam podívat
Návštěvník ?po Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 tak mám tyhle hnoje .................... a je to teda pěknej žrout času
Chocholusik Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 (upraveno) zrut casu ? ved si zatial dal len 137 bitiek... je tam/tu par ludi z CZ co maju cez 18000 ! Upraveno 5. listopadu 2012 uživatelem Chocholusik
Návštěvník ?po Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 zrut casu ? ved si zatial dal len 137 bitiek... je tam/tu par ludi z CZ co maju cez 18000 !Ja taky musim obcas delat i neco jineho a na to ze to hraju asi deset dni je to celkem dost - rekl bych ze jedna mise je v prumeru tak 7 minut
snackmc Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Ja taky musim obcas delat i neco jineho a na to ze to hraju asi deset dni je to celkem dost - rekl bych ze jedna mise je v prumeru tak 7 minut Delam v promeru 30 bitev denne ;-)
snackmc Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 tak mám tyhle hnoje .................... a je to teda pěknej žrout času Doporucuji zacit od zacatku, ne hned kupovat Tier VIII
Návštěvník ?po Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Delam v promeru 30 bitev denne ;-)tak to jsi šťastný člověk Doporucuji zacit od zacatku, ne hned kupovat Tier VIII neprožívám to = je to jenom hra, kterou si budu hrát po svém
snackmc Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 tak to jsi šťastný člověk neprožívám to = je to jenom hra, kterou si budu hrát po svém Vish jak to je, svobodnej mladej kluk ;-)
Návštěvník Tada Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Nemas Grillovat na kolejich... :-D
Návštěvník ?po Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 se na to .............................. ?
prizak Odesláno 19. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Tak jsem se rozhodl, neunavne jdu po SU-152, to je sakra vuz, muj IS-3 ji dostal na komuru jednou ranou a lehnul. Nejlepsi stihac je STUG-III, ale vyssi tier je ti su.
snackmc Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 I takhle se da znicit tank :-)Dlouhy cas pro nabiti, tak jsem na nej vyjel :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se