Návštěvník ?po Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 idiocie zvítězila nad zdravým rozumem a už od rána jezdím po poli x dokonce jsem si koupil tank za 49 euro takže ted si jdu koupit becherovku a doufam že brzo usnu
Návštěvník Tada Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Hmmm... Ja do toho prachy cpat nechci tak pomalu sbiram expy :-D
Návštěvník ?po Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Hmmm... Ja do toho prachy cpat nechci tak pomalu sbiram expy :-D to bylo taky v pominutí smyslů a v zápalu boje - he he
Návštěvník Tada Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Te nastvalo, ze te furt nekdo nici, co?
snackmc Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Ahoj závisláci. Zajímalo by mě, zda tato on-line hra někoho chytla, jako mě. Je opravdu dobrá a je perfektní, že se v této hře nemůže jen bezhlavě jezdit strojem a střílet na vše, co se spatří, alemusí se používat hlava. Dík za názory a třeba se dopracujeme i k radám. Přeji pěkný den všem. Jasne, jsem uz na TIER IX HEAVY v nemecke a ruske vetvi :-)
snackmc Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 (upraveno) STUG III nemam moc rad, porad vaham jestli ho hrat s nejvyssim 75mm kanonem nebo 105mm houfnici, navic vetsinu bitev hrajes proti takovym tierum, ze nemas sanci je poskodit ani s jednim nebo druhym, to ten Hetzer se mk hraje lip. KV-1 je genialni, v jedne bitve jsem znicil 6 tanku, utrzil 31 zasahu a jeste obsadil zakladnu nepritele zatimco zbytek tymu nekde zdechnul :-D KVcko hraju s 85mm kanonem, mozna si ho necham a jeste ho budu hrat se 122mm kanonem, na vydelavani prachu je to slusna masina, tesim se na ISko :-) A v poslednim patchi uz neni spatny ani zatracovany Pz38Na, ja ho zacal hrat pred patchem a dohral po nem a bylo to jak nebe a dudy. Pockej az se dostanes na vyssi tiery ..... Lepsi nez KV-1 je KV1S se 122mm delem. Co rana to vrana :-) Uz s nim mam 4x Boelterovu medaili (za zniceni 7 a vice tanku tier 5 a vyse = zniceno 4x 9 nepratel v jedne bitve) :-) Upraveno 29. října 2012 uživatelem snackmc
Návštěvník Tada Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Vcera jsek s VK36001h rozsekal 5 tanku v jedne bitve
Chocholusik Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 ja som teraz dal druhe kolo s tym pomalym srotom MKI... ale je to sranda celkom
Návštěvník Tada Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Mě se začíná stýskat po mém Pz38Na... Sice mě to bylo občas frustrující, být s takovým tančíkem v bitvách proti Tier 8, ale byla to sranda, byl rychlej, obratnej a ten 50mm kanon uměl občas i detrackout KV...
snackmc Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Tak kdo už jeden angličany? A13 uz jezdi. 60 vystrelu za minutu je sqele. Uz jsem videl ve hre i britske tier X
Návštěvník Tada Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Akorat se mi zda, ze ty tanky maj misto pancire papir... Ja uz s MK.I nasbiral dost kreditu a mam odemcene vse a vsechny a nevim kam jit... S tou goldovou munici za kredity je sranda... Do 88mm na VK3601H me rana stoji 4tis kreditu, samozrejme jsem v prvni bitve 2x minul Ale pak jsem zase slovil Panthera nebo Panthera II... U KV1S me sice rana vyjde jen na 2400 kreditu, ale ani tak nemam pocit ze by se to nejak extra vyplacelo. Ale tak pro tyhle tanky jsem pro kazdy nakoupil 10 naboju, pro pripad, ze bych se zas srazil s Löwe nebo Tigerem II... I kdyz oba se daji prostrelit jak 88 tak sovetskou 85, ale da jim to jen male poskozeni a trva to nez je upizlate k smrti
snackmc Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Akorat se mi zda, ze ty tanky maj misto pancire papir... Ja uz s MK.I nasbiral dost kreditu a mam odemcene vse a vsechny a nevim kam jit... Britove maji je 2 vetve, kde jedna konci Medkem a druha Heavy. Vyber si co vyhovuje Tvemu stylu hrani.
prizak Odesláno 2. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Hmmm... Asi nad tím trávíš víc času prizak: Já to teda nehraju natolik, abych měl ta měkká místa nastudovaná, ale germánské a francouzské tanky se mi osvědčilo střílet do průzoru řidiče, amíky na kola cca uprostřed tanku, to samé KVčko... Nejradši ale mám, když s Hetzerem a houfnicí najedu na nějaké lehké tanky... Ahoj, zde na http://wotportal.cz/ klikni na hitzony a tam máš návod, zkus to, dej plnou full.
snackmc Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Ahoj, zde na http://wotportal.cz/ klikni na hitzony a tam máš návod, zkus to, dej plnou full. Zde jsou ke stazeni addony, ktere zvyraznuji weak point primo na tancich ve hre ke stazeni Na offic foru jsou k nalezeni dalsi. Zaklad je zepredu strilet na vanu, kulomet, velitelsky poklop. Z boku a zezadu je to temer jedno
Návštěvník Tada Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Já tyhle addony považuju tak trošku za podvod no... Na kulomet já nestřílím, ten většinou drží dost, průzor řidiče, spodek vany, poklopy... Americké heavy tanky střlím mezi horní část pásu a korbu těsně za věží, dává jim to slušné damage, nebo do věže jak mají vedle kanonu průzor pro zaměřovač. Osobně mě docela překvapilo, jak lehce se dá udolat Löwe nebo Tiger II. Z boku je Löwe docela prostřelitelný a Kingtiger má slabý zadek věže mi přišlo. Kupujete si tu premiovou munici? Já to pro zajímavost zkusil, jako jo, dám tím pořádné damage tankům, které jinak neprostřelím, ale ta ty prachy to fakt nestojí.
Návštěvník Tada Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 Tak KV1-S už má 122mm kanon... Je to masakr, dost toho beru na jeden zásah, jen mi nesmí zabít nabíječe, to pak nabíjím asi hodinu...
prizak Odesláno 3. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 Tak KV1-S už má 122mm kanon... Je to masakr, dost toho beru na jeden zásah, jen mi nesmí zabít nabíječe, to pak nabíjím asi hodinu... Pro tyto pripady mam zdy lekarnu, ,terou pouziju v pripade, ze je stroj meste ready a nejsem sam proti roji zeleza, jinak rychlonabijec a zrychleni zamereni je u vyssich razi nutnosti, sice investice, ale nyni je v akci za 50%. Zacinam se zajimat o arty. Porad se rozmyslim, zda jit do tieru IX a pak X casem. Myslim, ze bych to neuzivil. S tou Britskou vetvi jsem v rozpacich, protoze se mi zda, ze nic moc ani ve vydrzi ani co se poskozeni tyce, ale treba se mylim. Dnes, nez se pujdu poradne po 14ti dnech ozrat, tak protahnu sva vozitka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se