tolja Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Se mi zas něco povedlo, řekl bych, že to je jedna z prvních verzí s menším strojkem. Ještě nejsou vyčištěné a musí k hodináři, protože jdou půl minuty, než se zastaví, ale to neva. Co tomu říkáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Říkám tomu že zrovna tyhle mi ještě chybí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Říkám tomu že zrovna tyhle mi ještě chybí.... S tím se dá něco udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makos Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Moje najväčšie Primky doma. Ale nechcem, aby ma budili:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Moje najväčšie Primky doma. Ale nechcem, aby ma budili:)Ten je hustej. Jaký to má průměr ciferníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makos Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Ten je hustej. Jaký to má průměr ciferníku? Priemer ciferníku je 15 cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 (upraveno) Trocha som prekutral povalu a našiel som nástenné primky, ktoré som u starých rodičov poctivo naťahoval odvtedy ako som vládal otočiť kľúčikom. Nie je to nič moc ale pre mňa veľká paráda a kus spomienok. Upraveno 24. prosince 2013 uživatelem brumko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Krásné hodiny a krásný příběh - užívej si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Ďakujem. Čakám, kedy zastanú. Zatiaľ šlapú úplne presne a už 5.deň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Dnes jsem se snažil opravit bruselský budík. Chyběla mu chudákovi nožička. Výsledek viz fotky. Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 Doprial som im malú očistu liečebnú kúru. Mám z nich obrovskú radosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2014 Minulý měsíc, jsem si po půlroční snaze, někomu udat cca. 70ks budíků, z důvodu nedostatku místa, nechal pouze tento. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Dnes jsem si přinesl kostelní "kvarcky" s metrovým kyvadlem. 1284mm " bez korunky". Doufám, že najdu tak velkou hmoždinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Ostrava-Svinov. K té nové přístavbě mi to sedí. No a přesně tady by mělo bejt logo PRIM Manufakture??!!Nebo se mejlím??? To je ta nejlepší reklama!Třeba v Zermatu na nádraží se o to prodejci perou, naposled v létě Swatch, na Kl. Matterhorn mám pocit že Omega a v kabině Tissot s vejškoměrem ......!!Na mezistanicích ty ostatní ze Swiss. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Konečne mám poriadny budík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Gratuluji! Tak hlavně, ať se ti nezačnou množit - vím, o čem mluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Ďakujem. Po nevydarenom obchode s budíkom na fóre, pri ktorom som prišiel o prachy, som začal zháňať nejakú náplasť a podarilo sa. Bude peknou a hlavne funkčnou ozdobou na nočnom stolíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Ďakujem. Po nevydarenom obchode s budíkom na fóre, pri ktorom som prišiel o prachy, som začal zháňať nejakú náplasť a podarilo sa. Bude peknou a hlavne funkčnou ozdobou na nočnom stolíku.O tom bych rád věděl víc. Pošli mi SZ prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Vďaka miestnemu váženému členovi mi od dnes v kancli tikajú tieto nádherné primky. Mám z nich radosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Jsem si toho všimnul až teď - hezké jsou, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se