hejdik Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 Ahoj,už začínám být zoufalý s výběrem hodinek. Jedny které by se mi hodně líbily jsou Victorinox Dive master 500.Ovšem už dost těžko sehnatelné za rozumnej peníz.Díval jsem se na Chrono24 a je tam nabídka na TYTO Viktorky.Jenže já nemám žádnou zkušenost jak tady nakupovat a na co si dát majzla. Hlavně teda okolo ceny,ta bude v reálu zřejmě vyšší o nějaká cla a podobně???Prostě nevím,neznám. Pomohl by někdo kdo tam má už nějaké zkušenosti.Případně nepomohl by někdo se spprostředkováním?Nějak bych se už odměnil... Případný dík.
Horhe Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 Podívej se na www.gemnation.com je to velkej zavedenej shop. Posílaj po celým širým světě fedexem. Tzn, že se nevyhneš dph 20% a mám pocit, že si fedex bere 300 Kč za vyřízení. +asi něco bude chtít gemnation za poštovný.
Elmagico Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 Ahoj. Tak predávajúci je z USA, takže nevyhneš sa ani DPH ani CLU (predpokladám teda, u nás je clo nad 230? a dph nad 20?, ale podobne to bude aj v ČR). Určite by bolo vhodné napísať prv predávajúcemu, že čo ti on poradí. Vyhnúť CLU a dph sa môžeš ak tam máš známeho čo ti to zakúpi priamo a pošle ti to, a do prehlásenia uvedie, že je to darček, alebo ak máš firmu alebo známeho na malte alebo v rumunsku (nižšie colné poplatky), najlepšie ak sú známi na colnici:)Je to overený predajca, takže to by malo byť OK. Samozrejme informovať sa ohľadom záručnej doby a príslušenstva pred nákupom nikdy nie je na škodu, taktiež podmienky ohľadom vrátenia tovaru, možnosti platby. Dôležité je aj spôsob dodania a jeho cena (poštovné resp. náklady na prepravu). Myslím, že všetky podmienky ohľadom celého procesu by mala byť na stránke predajcu, na ostatné otázky ti odpovedia Ak som na niečo zabudol, tak ti to ostatný určite doplnia
hejdik Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Dive mastery jsou na cestě.Děkuji Horhemu a ostatním.Na čase zamknout.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.