Přejít na obsah

chrono24

hejdik

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

už začínám být zoufalý s výběrem hodinek. :suicide_anim:

Jedny které by se mi hodně líbily jsou Victorinox Dive master 500.

Ovšem už dost těžko sehnatelné za rozumnej peníz.

Díval jsem se na Chrono24 a je tam nabídka na TYTO Viktorky.

Jenže já nemám žádnou zkušenost jak tady nakupovat a na co si dát majzla. :worried_anim:

Hlavně teda okolo ceny,ta bude v reálu zřejmě vyšší o nějaká cla a podobně???

Prostě nevím,neznám. :sad01_anim:

Pomohl by někdo kdo tam má už nějaké zkušenosti.

Případně nepomohl by někdo se spprostředkováním?

Nějak bych se už odměnil... :smile_anim:

Případný dík.

Odesláno

Podívej se na www.gemnation.com je to velkej zavedenej shop. Posílaj po celým širým světě fedexem. Tzn, že se nevyhneš dph 20% a mám pocit, že si fedex bere 300 Kč za vyřízení. +asi něco bude chtít gemnation za poštovný.

Odesláno

Ahoj.

Tak predávajúci je z USA, takže nevyhneš sa ani DPH ani CLU (predpokladám teda, u nás je clo nad 230? a dph nad 20?, ale podobne to bude aj v ČR).

Určite by bolo vhodné napísať prv predávajúcemu, že čo ti on poradí. Vyhnúť CLU a dph sa môžeš ak tam máš známeho čo ti to zakúpi priamo a pošle ti to, a do prehlásenia uvedie, že je to darček, alebo ak máš firmu alebo známeho na malte alebo v rumunsku (nižšie colné poplatky), najlepšie ak sú známi na colnici:)

Je to overený predajca, takže to by malo byť OK. Samozrejme informovať sa ohľadom záručnej doby a príslušenstva pred nákupom nikdy nie je na škodu, taktiež podmienky ohľadom vrátenia tovaru, možnosti platby. Dôležité je aj spôsob dodania a jeho cena (poštovné resp. náklady na prepravu). Myslím, že všetky podmienky ohľadom celého procesu by mala byť na stránke predajcu, na ostatné otázky ti odpovedia :)

Ak som na niečo zabudol, tak ti to ostatný určite doplnia :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...