Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  tch napsal:
pravda je, tieto su este celkom slusne...

hladal som na i-nete, vsade su sold out :-(

Doporučuji návštěvu Hatí (hraniční přechod Znojmo X Rakousko).

V klenotech Aurum (distributor pro ČR) tam mají na kompletní kolekci slevu 30%, oproti cenám v ČR.

Jedná se o Freeport (outlet centrum).

Já si tam koupil Zodiac Seadragon quartzky (abych měl doma aspoň jedny :) a jsem plně spokojen.

Jezdím tam často, pokud bys tam tedy neměl cestu, jsem schopen se ti tam podívat a když tak je i zakoupit.

Jestli tam ale mají konkrétně ten tebou zmíněný typ, to netuším...

Odesláno

to NIGHTinGALE :

ahoj, dakujem za info...

bohuzial cestu tam zrejme v najblizsom case mat nebudem. ak by si tam teda isiel a mal by si cas, mohol by si tam tento model pozriet.

v pripade, ze by si bol ochotny mi ich aj kupit (mam vazny zaujem), navrhni sposob ako by sme sa skontaktovali (mail, telefon, ...).

Odesláno
  tch napsal:
to NIGHTinGALE :

ahoj, dakujem za info...

bohuzial cestu tam zrejme v najblizsom case mat nebudem. ak by si tam teda isiel a mal by si cas, mohol by si tam tento model pozriet.

v pripade, ze by si bol ochotny mi ich aj kupit (mam vazny zaujem), navrhni sposob ako by  sme sa skontaktovali (mail, telefon, ...).

Pojedu tam na 99% příští víkend. Potřebuji po tobě dvě věci:

1. Přesné typové označení hodinek (aby se vyloučila případná mýlka)

2. Telefon (pošli mi ho mailem)

Z obchodu ti zavolám, pokud je tam budou mít a řeknu cenu. Pokud ti bude vyhovovat, tak je koupím. Samozřejmě to budou hodinky s plnou dvojletou zárukou, originálním balení a dokladem s cenou. koupené přímo v Klenoty Aurum. Pak ti je mohu buď poslat nebo dovézt do Bratislavy, kde mám sestřenici. Případně dovézt tam, kde bydlíš, pokud je to někde na trase Brno - Revúca (tam mám rodinu, za kterou jezdím).

Pokud se domluvíme, tak doufám, že je pak odebereš. Toť vše, co mě teď napadá.

HOWG :)

Návštěvník Snow
Odesláno
  grga_pitic napsal:
pokud se nemylim tak zodiacy distribuuje Klenoty Aurum.....

jinak tyhle jeste vypadaji rozumne, ale co jinak fossil udelal s touhle znackou, nad tim srdce usedave place....

Souhlas :(

Odesláno
  Snow napsal:
  grga_pitic napsal:
pokud se nemylim tak zodiacy distribuuje Klenoty Aurum.....

jinak tyhle jeste vypadaji rozumne, ale co jinak fossil udelal s touhle znackou, nad tim srdce usedave place....

Souhlas :(

Podle mě je lepší, že značka žije (byť díky Fossilu), než aby skončila v propadlišti dějin.

Navíc, pokud si odmyslíte, že je ve většině modelů quartz, nejsou to špatné hodinky.

Zpracování se mi líbí, design je sice diskutabilní (ale každý si něco vybere) a cena velmi slušná (alespoň v Americe).

Návštěvník Snow
Odesláno

Ale musíš sám uznat, že produkce z let minulých, tedy před Fossilem byla o něčem jiném.

Odesláno
  Snow napsal:
Ale musíš sám uznat, že produkce z let minulých, tedy před Fossilem byla o něčem jiném.

To uznávám. Ale staré Enicary se mi také líbí více, než ty nové.

Přesto Zodiac nezavrhuji. Viděl jsem téměř celou kolekci a měl je v/na ruce.

Pokud se oprostíme od nechuti ke quartzu (ale dělají i automaty), myslím, že u těch dražších modelů není zpracování co vytknout. Jasně, u nás Klenoty A. docela šponují cenu, ale za ty peníze, za které se prodávají v USA, je to IMHO dobrá koupě.

Já jsem si koupil quartzky Seadragon. Jsou masivní, velké, líbily se mi. Nosím je občas ke sportovnímu oblečení. Jednou či dvakrát do měsíce. Na ruce sedí perfektně.

Docela mě na nich dostal pryžový řemínek. Taková správná úchylnost :D Paní je vybalila z krabičky (balení super, jak na hodinkách za mnohem více peněz) a zavoněla vanilka. Oni ten řemínek napustili touhle vůní a já šel do kolem. Teď voním jako gay :) Už asi 3 měsíce a pořád jsou cítit :) :) :)

Vadí mi na nich jen jediná věc. Korunka není šroubovací.

Odesláno

Na Hatich sem koupil hodinky pred Vanoci-Zodiac Z8001-automaty,200m,safir,45mm,korunka7mm-pekny kus zeleza,ale na 115kg je to potreba:)Dali mi na ne tehdy slevu40%-neslo odolat.Presnost paradni,pres den naberou cca.4s a v noci se v podstate o to same zpozdi,nosim je denne,takze plna spokojenost,muzu jen doporucit.

Odesláno

Pokud si vzpominam,tak mi to spocitala na cca12k po te sleve.Meli tam dvoje uplne stejne,ale kazde s jinou slevou,jedny30 a druhe40 dolu,ty levnejsi pry byly na nejake prehlidce,ale stav 1A,tak sem je vzal a vse ok.Kdosi se tady na ne uz ptal a bylo u toho i foto.

Odesláno
  Snow napsal:
A ty Enicary ze součastnosti, to je také bída.

nezbyva nez souhlasit - jsem velky fanda tehle znacky (vcera mi jedny paradni utekly na ebay) a nemuzu nez souhlasit - to co predvadi Enicar ted je jen odlesk davne slavy. Jen tak mimo hru, kdyby jste narazili na nejake pekne Enicary na ebay, dejte vedet - budu vdecny :-)))

Odesláno
  Zach650csi napsal:
Pokud si vzpominam,tak mi to spocitala na cca12k po te sleve.Meli tam dvoje uplne stejne,ale kazde s jinou slevou,jedny30 a druhe40 dolu,ty levnejsi pry byly na nejake prehlidce,ale stav 1A,tak sem je vzal a vse ok.Kdosi se tady na ne uz ptal a bylo u toho i foto.

Koukal jsem na ně. Krásné, elegantní a přitom velmi masivní hodinky. Kdybych neměl Orisky, šel bych do nich, ale dvoje potápěčské hodinky nepotřebuji.

Mám dojem (pokud mluvíme o těch samých), že je tam měli jednou s tahem a jednou na pryžovém řemínku.

Rozdíl v ceně byl tuším 4 nebo 5 tisíc (už nevím přesně).

Na naše poměry tam byla cena velmi slušná, na poměry USA byly i po té slevě spíše dražší.

Ale jistota nákupu v kamenném obchodě a záruka uplatnitelná v ČR ten rozdíl v ceně vyvažuje.

Jo, ještě drobnost, která mě teď napadla. Druhý důvod, proč jsem si je nevzal, byl ten, že luneta (teď myslím tu značku, která je na 12) byla velmi nepatrně posunutá směrem doprava (nebo doleva, už nevím). Nelícovala s indexem na číselníku. Šlo o "vadu", kterou prodavačka ani má žena neviděly, ale já ji tam viděl a vadila mi. Schválně zkus mrknout na ty svoje ;) Nebo to lícovalo a jsem fakt slepý a puntičkář k tomu :D

Odesláno

kdyz sem je vybiral,tak byly oba kusy s kaucukovym tahem.Mas recht-je to o chlup,ale prece jen to nesedne uplne presne.Me se na nich libi ta masivnost,semXXL a potrebuju aspon tech45mm prumer,aby to trochu vypadalo...Taky mam rad Orisky-to byl dalsi kandidat ke koupi.Vlastne porad je,protoze ty Zodiaky nosim denne a skoro nikdy je nesundavam,nerikam spotrebni zbozi,ale nebyly kupovany vylozene pro radost-tu bych si chtel udelat tema Oriskama-ten F1 chronograf je uzasny-chci ho videt live,tak zajedu do Prahy treba do Koskomu.Na FOOF je tusim za 1380usd,tady je to ukrutne drahe.Nevis,jestli nema na Oris kontakt ten Karl-Heinz???Diky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...