Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dnes bol od zaciatku pomerne neprijemny den a na obed som to korunoval. Nebudem opisovat detaily, v kupelni mi hodinky drbli na zem. Keby je to zafir, uz by bolo po nom.. Nic vazne sa na prvy pohlad nestalo, len vypadla lumi z ruciciek.

Koho by ste odporucili na opravu lumi a idealne by bolo, keby sa to da spojit so servisom, pretesnenim a tlakovou skuskou..

Dik,

J.

Odesláno

Ja som mal tiež 103 a tam bola tiež vylúpnutá lumi na sekundovke ....

To je pekne :) Moje nemali vylupnute nic pokial mi nepadli plnou silou rovno na sklicko na kupelnove dlazdice..

Jo, Rolex je hroznej shit. Ani tu lumi neumí pořádně přilepit

Rolex? Am I missing something?

Odesláno

Jo, Rolex je hroznej shit. Ani tu lumi neumí pořádně přilepit

Člověk by si myslel,že po těch hm,tisíce radách zde už to bude každej umět,jak je možné,že to jde furt dokola....házení perel?..

Odesláno

Člověk by si myslel,že po těch hm,tisíce radách zde už to bude každej umět,jak je možné,že to jde furt dokola....házení perel?..

Vdaka za erudovanu odpoved. Poznam napriklad atelier K&M kde viem celkom urcite, ze by mi ich vycistili, pretesnili, atd. Ale vedia aj lumi? Vedia ju spravit kvalitne? Zmienku o tomto som tu nikde nenasiel.

Napisal som uz clenovi 1Kenny1. On by to mohol zmaknut dobre, ale potom by museli ist este k niekomu na servis. To mi pride zbitocne zdlhave.

Ak si myslis, ze hadzes perly sviniam, tak si potom ja myslim, ze by si mohol kludne napisat zbornik Choseho rad a vydat ho. Urcite bude mat velky uspech, co sa o tvojom poslednom prispevku povedat neda lebo je prudko :offtopic: Namahu ktoru si vlozil do tej bezcennej vety si mohol radsej pretavit do nejakej zmysluplnej myslienky..

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Z tebe dnes padají perly. Viz Co máte na ruce. Opravdu ti to stojí za to psát takové komentáře?

Odesláno

Vdaka za erudovanu odpoved. Poznam napriklad atelier K&M kde viem celkom urcite, ze by mi ich vycistili, pretesnili, atd. Ale vedia aj lumi? Vedia ju spravit kvalitne? Zmienku o tomto som tu nikde nenasiel.

Napisal som uz clenovi 1Kenny1. On by to mohol zmaknut dobre, ale potom by museli ist este k niekomu na servis. To mi pride zbitocne zdlhave.

Ak si myslis, ze hadzes perly sviniam, tak si potom ja myslim, ze by si mohol kludne napisat zbornik Choseho rad a vydat ho. Urcite bude mat velky uspech, co sa o tvojom poslednom prispevku povedat neda lebo je prudko :offtopic: Namahu ktoru si vlozil do tej bezcennej vety si mohol radsej pretavit do nejakej zmysluplnej myslienky..

Při vší uctě,já jsem je tam neházel a jsem rád,že jsi jmenoval K a M ,kteří lumi umějí samozřejmě.Promin,ale o tom zde bylo napsáno už dost a dost.Nebylo to myšleno osobně,přesto se omlouvám.

Odesláno

Při vší uctě,já jsem je tam neházel a jsem rád,že jsi jmenoval K a M ,kteří lumi umějí samozřejmě.Promin,ale o tom zde bylo napsáno už dost a dost.Nebylo to myšleno osobně,přesto se omlouvám.

aby si si nemyslel ze som chrapun, omluvu som prijal :)

KaM by bola aj moja volba, no dopocul som sa ze cakacia doba je momentalne zufala.. Preto som sa rozhodol pre nieco externe a exoticke :)

dobre referencie som nasiel na toto miesto http://relume.watcheswithnolimits.com/

hodinky prejdu komplet servisom strojku, budu pretesnene a prebehne vymena lumi na rucickach a na ciferniku. cakacia doba 2-3 tyzdne (+ cesta postou samozrejme). o vysledky sa podelim..

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

tak aby som to zhrnul. hodinky su konecne doma. vsetko funguje ako ma, lumi je opravena na jednicku.. vseho vsudy bolo robene nasledovne: kompletne rozobratie a precistenie strojceku - spolu s vymenou par dielov, pretesnenie, nova lumi na ciferniku a rucickach a test vodotesnosti na 100 metrov. celkova cena 185 EUR. keby sa neobjavili problemy po prvej oprave tak by bola dlzka opravy len cca 3 tyzdne.

za mna palec hore a dimitrisa odporucam kazdemu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...