Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na první pohled jsem si říkal WOW! Ale pak to video a kolečka ve strenkach ee. Nuz jako sperk postrádá funkci. Chleba bych s tim nekrajel, špekáček na oheň taky. (Omluva za diakritiku-novy hardware)

Odesláno

organic: naprosto souhlasim, mel bych strach nejen o ten damasek, s timto trisky na gril sekat nebudu, wow efekt ma urcite, alespon (nebo spis hlavne na) na prvni pohled...

A vzdy jsem byl zastancem toho, ze at jsou veci jakkoli drahy, maji se pouzivat (s vyjimou sbirkovych kousku), kdyz hodinky - tak nosim, kdyz zbran - tak strilim, kdyz nuz - tak rezu a sekam a nekoukam na sramy (kdyz pominu, ze se k nejen svym "vecem" samozrejme chovam slusne...). Je na kazdym si pak najit svuj "stred" - pomer cena / vykon, cim ty trisky jeste sekat budu a co uz dam do vitriny :-). Ja osobne zrovna u noze chci, aby byl vice "tool nez cool". Ale kazdy to ma jinak...

Odesláno

ja to ani nejak extra nezkoumal, link jsem jen prolitl, ted na to koukam, za nuz bych toto nikdy nedal, takovy fanda nejsem..ale naprosto pochopim, ze nekdo to asi da, mit neomezeny rozpocet a byt fanda steampunku, jakoze se da rict ze jsem - anebo si aspon rikam: proc ne? - tak na ruku RJ titanic DNA, jablko si rezu timto, v xboxu bioshock a trada...

Odesláno

No mňa na tom videu zaujali tie nechty a s toho usudzujem že taký nôž môže patriť len cigánovi . Par dón , beriem späť RÓMOVI . :)

Odesláno (upraveno)
  V 27. 10. 2012 v 16:48, mario564 napsal:

No mňa na tom videu zaujali tie nechty a s toho usudzujem že taký nôž môže patriť len cigánovi . Par dón , beriem späť RÓMOVI . :)

Tak prr. To jsou ruce Tvůrce, a tomu to odpustim, protoze takové má i můj táta, bo furt maka, jak Bulhar. Kdyby si vzal bílé rukavice, ani by si nemusel na točení čistit nehty :) Upraveno uživatelem organic

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...