honzakol Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 (upraveno) Cau, uz je to dlouho co jsem zdedil jedny hodinky po davnem predkovi. Na ciferniku maji napsany SUPERA,jsou to kapesni hodinky, ale na internetu jsem nemohl absolutne nic najit o teto znacce. Tak by me zajimalo jestli nekdo o nich neco vi, protoze ani puvod vyrobce neznam... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. října 2012 uživatelem honzakol
bohus76 Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Chtělo by to fotku ze strany ciferníku,dýnka a hlavně strojek a potom se může i něco najít.Tož asi tak.
honzakol Odesláno 28. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2012 (upraveno) tak tady aspon cifernik, strojek nevyfotim protoze asi nebudu schopen se k nemu dostat. Jsem amater, co se hodinek tyce Upraveno 28. října 2012 uživatelem honzakol
bohus76 Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Značka je to pro mne neznámá,ale klidně je možné,že budou signovány nějakou známější firmou přímo na strojku.Obávám se,že bez strojku se nehneme z místa.Zadní dýnko by mělo mít výřez pro vložení ostrého nože -naplocho a normálně rozlouskneš od sebe.Opatrně samozřejmě.
honzakol Odesláno 28. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Tak se mi to povedlo tady to je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 (upraveno) Takže strojek signovaný není,takže jediná možnost je signování někde na plášti,nějaká značka,punc a někdy se zkrátka výrobce nepodaří zjistit vůbec.Nemá to vliv na funkci A požádej některého z moderátorů o zmenšení fotek,Ti kteří sledují forum na mobilech s tím mají problémy. Upraveno 29. října 2012 uživatelem bohus76
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se