Roman1208 Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Po dlouhém období, kdy jsem toto fórum pouze hltal, začínám také trochu přispívat a tak sem dávám své první mechanické hodinky, které jsem nedávno pořídil od jednoho váženého (a mimo jiné velmi těžce chronobundusem postiženého:D ) člena fóra. Jedná se o Glycine Incursore II 44mm manual 3901.19. Na hodinkách mě nejvíc baví jejich jednoduchost a přehlednost, a perfektní odečet času po celou noc, díky skvělé luminiscenci. Čistota designu a zpracování je na perfektní úrovni. Rozteč nožek 22 mm (nožky mají vrtané uložení pro stěžejky skrz, takže výměna řemenů je velmi snadná a rychlá), velikost pouzdra 44 mm. A k zahození není ani WR 100 m. To je asi tak ve zkratce.Přidávám pár prvních pokusů o fotografie, tak doufám, že mě budete s kritikou trochu šetřit
Chorche Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Minulý týden jsem měl možnost vyměnit Certiny právě za tyto Glyciny, nakonec jsem to neudělal, jsou na mě jednoduché až moc, každopádně na tvých fotkách vypadají fakt pěkně.Gratuluju!
Roman1208 Odesláno 30. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Díky, přidávám ještě nějaké foto lumi.
Juraj11 Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Gratuluji-jsou nádherné.Já stále pokukuji po jejich větším bráškovi(nebo sestřičce )
Tower Of Power Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Jsou moc fajnove, prave ta jednoduchost je jejich hlavni deviza, jsou to podle me absolutni univerzaly. Uz si nakupuj remeny na vymenu! A musim rict, ze ti je zavidim, nedavno jsem se dobrovolne vzdal jednech v automatu na Watchuseek a dodneska to ve me hloda... tak si je uzij aspon ty! Dobre jsi poridil
jankoxxx Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 na tychto hodinkach sa mi paci vsetko. cifernik, fakt ze ide o manual, korunka, lumi je na nich tiez dost dobra.. keby nemali 44mm uz davno by som ich vyskusal aj ja.. uzivaj v zdravi
Roman1208 Odesláno 30. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Díky pánové, slova chvály vždy potěší. Jinak musím říct, že je nosím každý den a je to radost. Jsou to opravdu universály a šlapou naprosto skvěle, teda když je nezapomenete dva dny natáhnout , ale už jsem si zvykl .
jencekgs Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Taky gratuluji ke krásným hodinkám. Ať dělají dlouho radost
kaplanj Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Gratuluju ! At delaji radost.Koukal jsem, delaji je i s arab/rimskym cifrem...To je taky moc pekne. Odeslano pomoci Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se