Macin.Z Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Vážení, nevlastníte někdo tyto hodinky, abych se je mohl zkusit na ruce. Jsem schopen přijed a zvu na kafe. Pokud to nebude OVA a okolí. Předem díky
ladazhor Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 Dobrý den,otázka na zkušené. Měl jsem zájem o tyto hodinky Steinhart, ale pořád se mi na nich něco nezdá.... Co si o nich myslíte? Díky za jakékoliv info. http://www.sbazar.cz/abapneu/detail/5678252-originalni-hodinky-steinhart-ocean-vintage-gmt-jedna
walter10 Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 (upraveno) Ladazhor: Poslední údaj v názvu ("GMT") je zavádějící. Foto je kvalitou bídné; kdybych měl soudit jen dle toho, pak hádám na pěkný nepodarek (pominu-li, že jsem podobné sestavení "oceánů" nikdy neviděl; třeba ta malá korunka, luneta, ... snad jen číselník s vyobrazeným velkým logem výrobce připomíná staré verze). Každopádně podle dalšího zboží, které onen prodejce nabízí (Omega Seamaster, "dovoz z USA, zpracování 1A," cana 2 400 Kč"), bych si raději velké iluze nedělal. Upraveno 8. května 2014 uživatelem walter10
ladazhor Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 Děkuji za podnětné rady. Ano, už jsem se vyléčil a koupím raději něco jiného od prověřeného prodejce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se