Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lepsi varianta nez SNK (jsou opravdu male) bude SNZG. Delaji se v ruznych barevnych variantach a na tahu ci strepech. SNK ma moje zena na horsi. Presnost jsem nikdy nemeril. Na prani to mohu zkusit. V teto cenove hladine, bych ale presnost az tak neresil. Popr vybrat neco odolnejsiho od Casia - G shocky.

Odesláno

Shotik,tyhle Seika má moje žena(jsou unisex)a dělá v nich naprosto vše,včetně zahrady.Spíše než na pouzdru jsou stopy na skle.Přesnost je na slušné úrovni.Strojek 7S26 se dá po záběhu vyladit na pár sekund denně,ale Tebou zamýšleným quartzům konkurovat nemůže.Přesto bych šel právě do automatů.To ale zjistíš,že jsi opět na začátku hledání.Netřeba však zoufat,pokud se Ti zamlouvá značka Seiko,pak věz,že v levných automatech má co nabídnout,a to v ohromném množství.

Odesláno

ted na to koukam , u SNZG se mi ale nelibi moc usporadani ciferniku :/ no uvidime popremyslim . ale jak rikate SNK jsou malicky asi

Odesláno

na Laco jsem koukal a libi se mi , nicmene prijdou mi skoda do prace na poskrabani :/ spis na nejakou lepsi prilezitost ke svetru :) asi by mi jich bylo lito. Obcas se tu objevi za hezkou cenu

Odesláno

holka pro vse))) sem u stolu a pisu si na chronomagu :) coz to by nebylo to nejhorsi, ale obslouzis zakaznika a neses mu zbozi. muzes si rejpnout do remenu atd. Ake co je nejhorsi. prijede auto se zbozim a jak to tak neses futraa do firmy tak si drbnes krasne vo zed a ejhle na sklicku rejha jak prase:))) mam sem hodit foto casii co mam dodneska na ruce asi 5 let?:))))

Odesláno

Ta Tvoje práce není žádná rasovina.To,co uvádíš za možnosti poničení,se Ti může stát i doma.Když budeš takhle uvažovat,tak do toho nikdy nevstoupíš,anebo skončíš zase u těch Casio.

Odesláno

no hodinky doma zpravidla odkladam :) me teda skrtnuti o zed prijde dost velka rasovina:)))

i kdyz koukam na ty casia tak po tech peti letech maji osoupany plast a sklicko. :) jinak na tele kovovym je par malickatych vrypu ale nic co by se nedalorozlestit dle me. takze az tak moc zas nejsou KO

Odesláno

no hodinky doma zpravidla odkladam :) me teda skrtnuti o zed prijde dost velka rasovina:)))

i kdyz koukam na ty casia tak po tech peti letech maji osoupany plast a sklicko. :) jinak na tele kovovym je par malickatych vrypu ale nic co by se nedalorozlestit dle me. takze az tak moc zas nejsou KO

Škrtnutí o zeď se stát může,ale nedělal bych z toho pravidlo.Tím spíše se hodí něco se safírem,který se ani náhodou nedá porovnávat s plastem,který odřeš už jen tím,že z něj setřeš abrazivní prach.Pokud neseš něco rozměrnějšího jednou nebo dvakrát za den skrze dvoje futra,tak asi nebude problém je na chvilku odložit na stůl.

Odesláno

ono je fakt ze dotd jsem na to nmyslel protoze ty hodinky nestoji tolik penez :) myslim ze s drazsimi si to rozmyslimm nechavat je na ruce pri vykladani dodavky.)))) za kompem uz zase muzu delat paradu v klidku .)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...