RobertPlant Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 (upraveno) Ahoj, jsem tu teprve chvíli, ale už jste mě dokonale nakazili. Díky vám jsem komplet obměnil arzenál. Festiny a Timexy šly na aukro a postupně jsem si koupil Rotary Chronospeed, protože jsem chtěl mít hodinky lehce střihlý designem Breitling, avšak nechtěl jsem nosit kopie na ruce. Potom přišly na řadu moje první automaty - Pilot Instruments alias Zeno Watch Basel. S těmi jsem velmi spokojen až na odchylku, na můj vkus se hodně předchází (cca. 20 s denně), mají strojek ETA 2836. Jako oblekovky jsem si pořídil swissky Continental a čtvrté jsou Tissoty Chronograph z konce 90. let, ke kterým mám účtenku na 15000 Kč - nechápu, co na nich stálo tolik peněz, jsou to Quartzky. Ač to možná nevypadá, hodně ujíždím na pilotních hodinkách. Pokukuju hodně teď po Laco, Steinhart a podobných. Hodně jsem si zamiloval řadu hodinek Hamilton z řady Jazzmaster. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. listopadu 2012 uživatelem RobertPlant
RobertPlant Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Pilot Instruments, Rotary, Continental, Tissot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
RobertPlant Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 (upraveno) Pilotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. listopadu 2012 uživatelem RobertPlant
Liqid Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Tyhle Rotary jsou super, kde jsi je kupoval? Nikde jsem je v ČR neviděl.
RobertPlant Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Já je koupil použitý od nějakýho týpka, co studoval v Anglii. Tam je jich právě hodně, takže je cíleně kupoval tam a prodával je pak na našem aukru a posílal z Anglie. Vyšly mě asi na 2300. Fakt je ten, že to aspoň neni levná čínská kopie Breitlingů, ale s trochou přimhouření očí normální model původem švýcarský značky, který se jenom nechal inspirovat. Zpracování je moc pěkný a lidi mi je chválej, dokonce mnohem víc než ty Pilot Instruments, který mě vyšly na pětinásobek, ale maj to správný mechanický srdce aspoň Máme tu na fóru moc pěknou recenzi: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/20049-rotary-chronospeed/ Možná je budu prodávat, tak kdyžtak ti je pak nabídnu přednostně
RobertPlant Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. listopadu 2012 uživatelem RobertPlant
RobertPlant Odesláno 7. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Rotárky mají nový pásek Rios Buffalo leather 1931 Montana, prokoukli Vypadá to, že si je jako low-cost víkendový hodinky nechám. Děkuju za prodej řemínku od uživatele Šíma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se