tom73 Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Dobrý den,před nedávnem se mi do rukou dostaly tyto dámské hodinky.Rád bych identifikoval značku,Mají totálně zašlý ciferník,takže to není možné přečíst.Strojek není shora nikde značený,pouze pod oscilátorem jsem objevil dvě písmena AS v erbu.Pod erbem je číslo 97?(třetí nelze přečíst).Strojek šlape jak o život a jde i celkem přesně.Pouzdro je z bílého zlata 18K(švýcarský punc -profil ženské hlavy).Připojuji foto.Za případné reakce děkuji...Tomáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Identifikovat značku jde pouze tak, že se přečte nápis na ciferníku. A to z fotek nejde. Strojek taky nepomůže, je univerzální, používalo ho mnoho výrobců. Čili je to jen na tobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Občas býval výrobce vyražený zevnitř dýnka. Každopádně - ty hodinky mají cenu pouze toho zlata, ze kterého jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom 73 Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Děkuji za odpověď pánové.Značení na dýnku žádné není.Jediné značení jsou ty písmena AS pod setrvačkou.Takže značku asi nezjistím.Taky mě zajímal původní vzhled ciferníku.No zatím je založím zpátky do krabice a uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 (upraveno) Děkuji za odpověď pánové.Značení na dýnku žádné není.Jediné značení jsou ty písmena AS pod setrvačkou.Takže značku asi nezjistím.Taky mě zajímal původní vzhled ciferníku.No zatím je založím zpátky do krabice a uvidím. Značka strojku by teda měla být Adolph Schild - třeba pomůže TENTO odkaz nebo ještě TADY či potom googlit. Upraveno 6. listopadu 2012 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 (upraveno) Děkuji za odpověď pánové.Značení na dýnku žádné není.Jediné značení jsou ty písmena AS pod setrvačkou.Takže značku asi nezjistím.Taky mě zajímal původní vzhled ciferníku.No zatím je založím zpátky do krabice a uvidím. ten ciferník je orezlý, vypadaný nebo jen zašlý? Pokd je zašlý a zanesený.... tekuté mýdlo a ultra soft zubní kartáček s ním udělá divy. Mám to ozkoušeno, možná na něm už není co ztratit... takže směle do toho ;-)- ještě upřesním, hlavně žádnou sílu, jen pomalu kroužit.. něco jako rady od pana Miagiho :-)) tady je odkaz na výsledek čištění, nápad není můj - na zahraničním serveru to radil nějaký hodinář, můžu také hodit odkaz.... http://forum.chronom...__1#entry799402 Upraveno 6. listopadu 2012 uživatelem Delawer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom 73 Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Značka strojku by teda měla být Adolph Schild - třeba pomůže TENTO odkaz nebo ještě TADY či potom googlit. Děkuji,tak jsem to skouknul a je tam -kalibr 976,takže vlastně předchůdce ETY...A. Schild 976 Watch Movement Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom 73 Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 ten ciferník je orezlý, vypadaný nebo jen zašlý? Pokd je zašlý a zanesený.... tekuté mýdlo a ultra soft zubní kartáček s ním udělá divy. Mám to ozkoušeno, možná na něm už není co ztratit... takže směle do toho ;-)- ještě upřesním, hlavně žádnou sílu, jen pomalu kroužit.. něco jako rady od pana Miagiho :-)) tady je odkaz na výsledek čištění, nápad není můj - na zahraničním serveru to radil nějaký hodinář, můžu také hodit odkaz.... http://forum.chronom...__1#entry799402Díky za odkaz,ale ten ciferník je zkorodovaný,tak to asi nepůjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se