Timmy Odesláno 8. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Taky uvažuji o oblekovkách v podobném cenovém rozmezí a mám zatím v hledáčku tyto (možná tě taky zaujmou): Omega De Ville hour visionIWC Ingenieur Zenith Elite Captain Všechny jsou pěkný! V jakých cenových relacích se pohybují a kde je nejlepší je koupit? Vyplatí se nákup v zahraničí? Přiznám se, že hodinky se mi nechce kupovat přes internet. Nebo se bojím zbytečně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 (upraveno) Já jsem se na ně díval na www.chrono24.cz. V ČR budou asi o dost dražší, ale individuálně se dá určitě domluvit taky slušná cena. Nedávno jsem kupoval TH Carrera a s místním AD TAGu jsem si domluvil jen nepatrně horší cenu, než za jakou je nabízel nejlevnější prodejce na chrono24 v SRN. Před časem tu někdo zmiňoval, že dobré ceny na Omegy mají v Chomutově. Adresu si nepamatuji, ale vygooglil jsem si je během 1 minuty. Jinak v ČR Carolinum, Dušák, ale tam to asi bude dost drahé. Pokud by byl cenový rozdíl hodně velký, tak bych zkusil přes Chrono24 najít nějakého AD v SRN, Itálii, Rakousku, atd. zajel tam a koupit to tam. Na druhou stranu kdyby šlo dohodnout dobrou cenu v ČR, tak bych drobný finanční rozdíl překousl (přeci jenom bude pro občana ČR žijícího v ČR asi mnohem jednodušší reklamovat případné vady v ČR, než třeba v Itálii a nákup u AD z ČR by asi zvýší i prodejní cenu, pokud by člověk po čase změnil názor a chtěl hodinky prodat). Upraveno 8. listopadu 2012 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timmy Odesláno 8. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Já jsem se na ně díval na www.chrono24.cz. V ČR budou asi o dost dražší, ale individuálně se dá určitě domluvit taky slušná cena. Nedávno jsem kupoval TH Carrera a s místním AD TAGu jsem si domluvil jen nepatrně horší cenu, než za jakou je nabízel nejlevnější prodejce na chrono24 v SRN. Před časem tu někdo zmiňoval, že dobré ceny na Omegy mají v Chomutově. Adresu si nepamatuji, ale vygooglil jsem si je během 1 minuty. Jinak v ČR Carolinum, Dušák, ale tam to asi bude dost drahé. Pokud by byl cenový rozdíl hodně velký, tak bych zkusil přes Chrono24 najít nějakého AD v SRN, Itálii, Rakousku, atd. zajel tam a koupit to tam. Na druhou stranu kdyby šlo dohodnout dobrou cenu v ČR, tak bych drobný finanční rozdíl překousl (přeci jenom bude pro občana ČR žijícího v ČR asi mnohem jednodušší reklamovat případné vady v ČR, než třeba v Itálii a nákup u AD z ČR by asi zvýší i prodejní cenu, pokud by člověk po čase změnil názor a chtěl hodinky prodat). Jo, mám naprosto stejný názor. Jdu sondovat trh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timmy Odesláno 9. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Můj další favorit - TAG HEUER CARRERA CALIBRE 1887 - mají je v Pařížský za 109.000 Kč. Považujete to za odpovídající cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Proboha co mají ty HB za strojek? Za ty peníze?Seagull, mrkni se sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Proboha co mají ty HB za strojek? Za ty peníze?Seagull, mrkni se sem.Díky. Tak proti těm od Conrada mají hezčí ciferník. Ale i tak je cena dost mimo, u nás, v Bavořích dokonce levněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timmy Odesláno 21. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Blížím se do finále - favoriti TAG Heuer Carrera calibre 1887 a Zenith Captain Chronograph. Sice je tam dost velký cenový rozdíl, ale prý má své opodstatnění.Ještě se chci poradit, kde nejlépe (nejlaciněji) koupit mover?Z vs. TH.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se