richard12 Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Nemecké potápky. Som nadšený! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IWCmann Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Dobrý, ale jedině bez průhledu!
Ace Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Chápu správně, že je máš? Nemůžeš sem hodit fotku na ruce? Nějak se nemůžu srovnat s těma nožičkama na pouzdru a pomohlo by mi to si to líp představit...
richard12 Odesláno 6. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Chápu správně, že je máš? Nemám ich ale uvažujem o nich. Voľakedy mi pripadalo choré dať 200 ? za hodinky. Po návštevách tohoto fóra som ochotný kúpiť 2000 ? hodinky. Vyhovuje mi, že je to prakticky neznáma značka, ktorú bude mať v mojom okolí málokto. (pravdupovediac asi nikto)
Gifot Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 No take jsem o nich premyslel jen ta cena je trosku mimo muj rozpocet... ja sem tedy chtel ty UTS DIVER 1000 - V2 cena okolo 2200Eu je pro me asi moc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se