organic Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Asi jeden z mála, ale tenhle je borec. Víme o tom svý, viď? :-)Yup!
Cyber Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 trochu OT, nicméně mi to nedá. Opravdu je nákup jakýchkoli hodinek na Chrono 24 takový risk nebo je to prodavač od prodavače jako na Ebay? Zkušeným předem díky za infoRisk to každopádně je. Obzvláště u Rolex, kde se registrují kradené modely. A hrozí, že si koupíš ukradené, pozměněné, nebo falešné hodinky, o které při první návštěvě servisu přijdeš. Nebo dojedeš na místo a hodinky budou prodané, a nebo za jinou než inzerovanou cenu. O něco menší risk je u prověřených prodejců, o něco větší u soukromých prodejců. Italie je plná Rolexek, pravých, falešných i pozměněných. Problém je i s italskou poštou, takže pokud do Italie, tak osobně. A ideálně to spojit s jiným účelem návštěvy, aby pak člověk nebyl zklamaný že jel 2000km a na místě zjistil, že papers z fotky byly papers manželky, a ty jeho teď na potvoru nemůže najít . Ale samozřejmě je na Chronu 24 podle mě 88% seriozních prodejců. Problém je že my kluci z Východu hledáme co nejnižší cenu, a tím si vlastně nabíháme na vidle sami. Pokud budeš kupovat u prověřeného prodejce, za průměrnou cenu ( tedy ne nejnižší nalezenou, ale cenu z druhé a třetí strany vyhledávání ) od prodejce z Rakouska nebo Německa, tak asi problém nebude. Ale pořád si myslím, že je pro mě výhodnější koupit hodinky z historii od někoho známého z fora, s garancí, a dopravou autem do 200km, než menit koruny na eura, a kvůli třem tisícům se trmácet celý den do Jižní Francie, a tam hledat sedláka co má inzerát na 14060 za 79.900 ))
sodik Odesláno 14. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Zatim nic nebude, nadelil jsem si jinou hracku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se