Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neznám, ale usazení datumky až ke kraji, muselo počítat s vnitřní lunetou, takže to možná není samoděl. Ta vnější luneta je ale krajně nepravděpodobná ( na PRIMky), ale kdo ví?

• po měsících...
Odesláno

mám tyto prim quartz chronograph, získal jsem je někdy v roce 1997 už dost onošené z Eltonu, je v tom strojek Miyota OS10, jiné než ty moje jsem nikdy neviděl, docela by mě zajímalo kolik se jich vyrobilo a jestli se někdy běžně prodávaly - setkal jste se s nimi někdo?

post-542-1191704215.jpg

Odesláno

já si je pamatuji, ale v trochu jiné verzi. Nakonec mě od jejich koupě odradil stroj na baterku a pak také to, že nebyly v nerezu, Ručky a ciferník jsou dost podprůměrné kvality. Za stejnou, nebo nižší cenu se dalo koupit dost jiných, podobných, ale kvalitnějších jiných značek v nerezu. Nakonec jsem nic z toho nekoupil, protože to netiká

Odesláno

V roce 1987 jsem zakoupil tyto Primky, strojek quartz PRIM kalibr 210, 7 rubínů, centrální vteřinovka, datum na 3. Omluva za foto, měl jsem k dispozici jen mobil.

Odesláno
  jas361 napsal:
V roce 1987 jsem zakoupil tyto Primky, strojek quartz PRIM kalibr 210, 7 rubínů, centrální vteřinovka, datum na 3. Omluva za foto, měl jsem k dispozici jen mobil.

Asi tě moc nepotěším, svýho času to byly docela běžný primky,znám je i když dneska se už moc neobjevují.

Ty pseudoprimky s myiota strojkem, tak ty jsem naopak ještě neviděl, ale tenkrát už nevěděli roupama co do těch "primek" mají nacpat, tak se tomu zas tak nedivím.

Odesláno
  spidermann napsal:
Asi tě moc nepotěším, svýho času to byly docela běžný primky,znám je i když dneska se už moc neobjevují.

Ty pseudoprimky s myiota strojkem, tak ty jsem naopak ještě neviděl, ale tenkrát už nevěděli roupama co do těch "primek" mají nacpat, tak se tomu zas tak nedivím.

Já vím, že to byli běžné primky, jen jsem chtěl ukázat, co se za soudruhů dalo koupit s quartz strojkem. :cheers:

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...