pilot Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 Mám Prim II. gen, pravděpodobně 1.řadu (od listopadu 1978, pokud se nepeltu..;jak bude foťák, tak nafotím..), s číselníkem s radioaktivní barvou, která místy oprýskala. Jak je možné číselník repasovat/nahradit a za kolik? = poradí mi někdo?
Honza49 Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 Já bych zkusil na zdejším foru prodejní resp. nákupní sekci, dají se tam vidět zajímavé kousky. Nebo bych zašel k hodinářovi, taky mají po šuplících různé věci. Nechodil bych k měničům baterek.
pilot Odesláno 12. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2007 Já bych zkusil na zdejším foru prodejní resp. nákupní sekci, dají se tam vidět zajímavé kousky. Nebo bych zašel k hodinářovi, taky mají po šuplících různé věci. Nechodil bych k měničům baterek. spíš jsem to zkusil dát do placu tady, protože bych raději dal přednost renovaci před výměnou; ale když nebude zbytí..; bohužel nejsem z Prahy, takže moje možnosti co se hodinářů týče jsoutrochu omezenější (Příbram..); býval tady jeden postarší hodinář, (vlastně dva..), ale už moc na výběr není...; spíš mne zajímá jakou technollogií by to šlo opravit na původní číselník...(a dlo Eltonu se mi taky ještě nechce...=nejdřív chci být v obraze, ty hodinky pro mne dost znamenaj...)
pilot Odesláno 13. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2007 Je černej, modrej nebo červenej? černej, celej, bez bílého okraje..; mít barvu na indexy, tak se do toho pustím i sám = plastikové modely dovedou naučit hodně..:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se