Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vybírám blue ray přehrávač a protože mám Yamaha kino tak to jen zaměním za DVD přehrávač, poradíte/doporučíte?

Co koupit, jaké funkce chtít? Viděl jsem nějaký co jde ovládat přes iPhone.

Diky

Odesláno

tohle je novinka od srpna.... umí to i komunikaci s iPhone, Android...konverzi 1080p, 3D, wifi http://dvd-blu-ray-prehravace-rekordery.heureka.cz/yamaha-bd-s673/

z funkcí... myslím že formáty, full hd, rozhraní už mají nějaký standart a najdeš je všude... určitě bych bral wifi... podíváš se na youtube atd. nebo to propojíš do sítě a z obýváku se podíváš na věci co máš v PC... 3D bych váhal, osobně moc fanda nejsem, ale doba jde kupředu a časem si řekneš, sakra tohle mi teď chybí

Odesláno (upraveno)

Vybírám blue ray přehrávač a protože mám Yamaha kino tak to jen zaměním za DVD přehrávač, poradíte/doporučíte?

Co koupit, jaké funkce chtít? Viděl jsem nějaký co jde ovládat přes iPhone.

To máš jako z hodinkami, naznač tvůj očekávaný rozpočet a dá se něco poradit.

Jinak z nové produkce YAMAHA HIFI jsou k dipozici vlastně jen tři modely. Vše důležité pro začátek je na této stránce (katalog, ceník). Ovládní přes IPhone má jen ten nejvyšší model BD-A1020.

Takto na dálku se ale špatně radí. Nevím, zda toto zařízení není pro tebe přílišný "overkill". Docela důležité je asi vědět, jaké je to tvoje stávající YAMAHA kino. To je systém all-in-one nebo kino skládané z komponetů okolo AV receiveru? Jde totiž o kompatibilitu vstupů/výstupů (neboli konektorů a drátů), kodeků, ... a také co zvládne tvoje televize, atd...

EDIT: Pozor model BD-S673 a BD-S473 podle mě přehrají z iPhone, ale to není funkce dálkového ovládání jako u DB-A1020.

Upraveno uživatelem Petr_P
Odesláno (upraveno)

EDIT: Pozor model BD-S673 a BD-S473 podle mě přehrají z iPhone, ale to není funkce dálkového ovládání jako u DB-A1020.

Oprava. :bag: I model BD-S673 má integrovaní WiFi, tedy i tento model lze beztrátově ovládat přes iPhone, IPad,..

Upraveno uživatelem Petr_P
Odesláno

A ještě jeden update. I model BD-S473 lze nakonfigurovat na bezdrátový příjem a možnost spolupráce s iPhone,iPad. Není to úplně jednoduché a má to jednu důležitou podmínku. Postup je pak následující:

1. Nejdříve je potřeba stáhnout z webu Yamahy nový software a s jeho pomocí pak aktulizovat firmware přehrávače.

2. Dokoupit externí Wi-Fi modul YWA-10. Ten má ale tu podmínku, že je napájen pouze z AV receiveru s přílsušným napájecím výstupem. V každém případě je to poměrně drahý špás.

Odesláno (upraveno)

Nejdražší jsem tuším našel za cca 13-14k takže klidně takto, další dočtu a budu reagovat, díky moc kluci

A mám tento receiver

Upraveno uživatelem Moty123

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...