Moty Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Vybírám blue ray přehrávač a protože mám Yamaha kino tak to jen zaměním za DVD přehrávač, poradíte/doporučíte? Co koupit, jaké funkce chtít? Viděl jsem nějaký co jde ovládat přes iPhone. Diky
FrantisekH Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 yamaha je slušná značka ale chce to vybírat vyšší než základní modely...otázka je co od toho čekáš aby to umělo...
Moty Odesláno 12. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Nevim co mam cekat, jsm uzivatel, ne odbornik, proto zadam doporuceni funkci
FrantisekH Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 spíš takhle..čekáš nadupanou mašinu co umí milion věcí nebo prostě tam chceš strčit placku aby to hrálo?
Lion Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 tohle je novinka od srpna.... umí to i komunikaci s iPhone, Android...konverzi 1080p, 3D, wifi http://dvd-blu-ray-prehravace-rekordery.heureka.cz/yamaha-bd-s673/ z funkcí... myslím že formáty, full hd, rozhraní už mají nějaký standart a najdeš je všude... určitě bych bral wifi... podíváš se na youtube atd. nebo to propojíš do sítě a z obýváku se podíváš na věci co máš v PC... 3D bych váhal, osobně moc fanda nejsem, ale doba jde kupředu a časem si řekneš, sakra tohle mi teď chybí
Petr_P Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 (upraveno) Vybírám blue ray přehrávač a protože mám Yamaha kino tak to jen zaměním za DVD přehrávač, poradíte/doporučíte? Co koupit, jaké funkce chtít? Viděl jsem nějaký co jde ovládat přes iPhone.To máš jako z hodinkami, naznač tvůj očekávaný rozpočet a dá se něco poradit. Jinak z nové produkce YAMAHA HIFI jsou k dipozici vlastně jen tři modely. Vše důležité pro začátek je na této stránce (katalog, ceník). Ovládní přes IPhone má jen ten nejvyšší model BD-A1020. Takto na dálku se ale špatně radí. Nevím, zda toto zařízení není pro tebe přílišný "overkill". Docela důležité je asi vědět, jaké je to tvoje stávající YAMAHA kino. To je systém all-in-one nebo kino skládané z komponetů okolo AV receiveru? Jde totiž o kompatibilitu vstupů/výstupů (neboli konektorů a drátů), kodeků, ... a také co zvládne tvoje televize, atd... EDIT: Pozor model BD-S673 a BD-S473 podle mě přehrají z iPhone, ale to není funkce dálkového ovládání jako u DB-A1020. Upraveno 12. listopadu 2012 uživatelem Petr_P
Petr_P Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 (upraveno) EDIT: Pozor model BD-S673 a BD-S473 podle mě přehrají z iPhone, ale to není funkce dálkového ovládání jako u DB-A1020.Oprava. I model BD-S673 má integrovaní WiFi, tedy i tento model lze beztrátově ovládat přes iPhone, IPad,.. Upraveno 12. listopadu 2012 uživatelem Petr_P
Petr_P Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 A ještě jeden update. I model BD-S473 lze nakonfigurovat na bezdrátový příjem a možnost spolupráce s iPhone,iPad. Není to úplně jednoduché a má to jednu důležitou podmínku. Postup je pak následující: 1. Nejdříve je potřeba stáhnout z webu Yamahy nový software a s jeho pomocí pak aktulizovat firmware přehrávače.2. Dokoupit externí Wi-Fi modul YWA-10. Ten má ale tu podmínku, že je napájen pouze z AV receiveru s přílsušným napájecím výstupem. V každém případě je to poměrně drahý špás.
Moty Odesláno 12. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 (upraveno) Nejdražší jsem tuším našel za cca 13-14k takže klidně takto, další dočtu a budu reagovat, díky moc kluci A mám tento receiver Upraveno 12. listopadu 2012 uživatelem Moty123
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se