Chuďas Odesláno 12. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Gratulace ke špica hodinkám, jaká je to velikost? 42 nebo 45mm? Každopádně sedí krásně, dej občas nějakou fotku do Co máte právě na ruce, máš povedený fotky. Mám 42mm, protože mám dost hubený zápěstí... cca 18cm. Je to focený jabkem, takže žádnej zázrak.... fotky od moře minimálně 3/4 roku nebudou :D třeba vymyslím něco...
lastam Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 No vidiš, slušný začátek! Proč né, Omega má velmi dobrou úroveň hodinek:-)
tic-tac Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Naprosto Te chapu Chudasi. Ja jsem 4 roky kolem POcek krouzil a nakonec jsem do chronosveta vstoupil stejne jako ty POckama - v unoru tohoto roku. Pak uz jsem musel preradit na mene financne narocne znacky. Obcasna drobna koupe skvelych Primek nebo nejakych sovetskych vintage kousku taky dokaze poradne potesit. Jo a krasny fotky
Chuďas Odesláno 13. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Děkuju děkuju, fotky jsem si říkal, že když je to "planet ocean", tak když už sem u toho oceánu, že to nějak zkusim. Každopádně by šlo asi vymyslet něco lepšího..... no co příště. Jinak jak říkáš, vesměs jsem pokoukával třeba po leteckejch Junkersech.... finančně dostupné a stylové jenže co se mi líbí tak chce větší pazouru :-(
StanoBare Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Zvlášť prvá fotka má krásnu atmosféru.
ZdenekS Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Dodatečná gratulace. POčka nemaj chybu.Fajn příběh. Také jsem chodil od hodinářství k hodinářství na Kanárech, ale Omegy jsem koupil až doma v ČR.Užij si je. Jo, a máš dobrý výběr do budoucna.
Návštěvník JN1276 Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Ty jsou parádní, gratuluju a závidím!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se