Popik Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Již pár dní nosím na ruce tyhle modrý Tagy a musím říct, že se mi fakt líbí. Pravděpodobně nevyužiju jejich vodotěsnost, ale potápěč na dýnku vypadá dobře. Bohužel na fotkách nevynikne dobře ta modrá barva. Pokusím se dodat lepší foto, když bude čas vyfotit je s přírodním světlem.
Chorche Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Měl jsem ten starší model v černém a byly skvělé, i když mi tady kluci pořád tvrdili, že jsou hrozně nudné. Takže gratulace!
hejdik Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Gratulace,mě se tyhle TH hrozně líbí.
Popik Odesláno 13. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Nudny...nevim. Maji jednoduchej a prehlednej cifernik.
Daemonultimate Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Potápky jak maj bejt a od firmy,která stojí za to.Takže velká gratulace a at slouží
kabi4 Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Gratulace...taky po nějakých TH pokukuju Můžu mít dotaz , kde jsi nakupoval ?
sibirnaya Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 jsou fakt vymazleny, mel jsem je na ruce a supr. gratulace
Jiribartl Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Zatím je mám v černé barvě, mají parádní lumi a i vymazlenou přesnost. Dobrá koupě
Popik Odesláno 18. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Díky. Přesnost se zatím nijak neřešil. Časem poměřím, uvidíme. To kabi4: koupil jsem je tady na fóru. Skvělá domluva, osobní předání.
beny Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Ať Ti dělají rados, měl jsem jejich předchůdce, taky v modré barvě a dodnes lituju, že jsem je dal pryč. Výborná čitelnost, skvěle sedí na ruce díky placatýmu pouzdru a na ruce vypadají velmi zajímavě. Za mně výborný kup.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se