stenley Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Po dvou měsících, co jsem procházel toto fórum a vybíral první lepší hodinky, padla volba na černá Maka a musím říct, že rozhodně nelituju. Hodinky jsem kupoval v e-shopu schoeneuhren.de, který tímto doporučuji (hodím to i do příslušného vlákna). Původní tah jsem vyměnil za nato strap, na kterém se mi hodinky líbí o trochu víc. Hodinky mám zatím necelé dva dny a už se mi podařilo v autobuse malinko ťuknout lunetu. Naštěstí je to fakt mikro ťukanec, který na fotkách nelze najít. Za prvních 30 hodin udělali +1s, což je paráda.
xmikes Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 mám tu samou kombinaci a průběžně dokupuju různé barvy nato...ať mi ladí k oblečení
Daemonultimate Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Tomu se člověk nevyhne i kdyby chodil s rukou za zády.To střídání řemenů a tahů je jak droga,nahodíš jedno a chceš druhé,nakonec už nevíš co máš nandat a jsi z toho na nerv.Parádní hodinky a časem zjistíš,že tah je tah.Gratuluju a at Ti dobře slouží
Jiribartl Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Za málo peněz hodně moc muziky, jen by mě zajimalo, kde kupujete barevný nata.
stenley Odesláno 14. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Já jsem ho kupoval rovnou s hodinkami na schoeneuhren.
xmikes Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 (upraveno) barevné nata kupuju na ebay, je tam celkem výběr, třeba zde edit: tak jsem byl pomalejší Upraveno 14. listopadu 2012 uživatelem xmikes
stenley Odesláno 13. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Po roce první pokus o fotku lumi
stenley Odesláno 16. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Dnes jsem se s foťákem a grafickými editory vyblbnul trochu víc
vikio.82 Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 Nakup nato na http://www.natozulu.com/index Mako sa mi paci. Cierne by som si asi nevybral, to skor modre.(asi preto,ze stieborno ciernych hodiniek mas uz dost )Ale sedocierne nato sa k nim paradne hodi. Daj aj foto na ruke prosim.
Tomashhhhh Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Pánové s ty klasické tahy co jste vyměnili za nato se vám doma někde valí? Nemůžu totiž ten klasickej nikde sehnat. Dík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se