Radek K Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Tuším, že 192.000,- a slevu dají na PAM tak 5% max. Díky. Můžu se zeptat, co vás na těch paneraiích tak bere? Historie? Netradiční design? Ruční nátah, vypouklé plexi. Tak nějak mi přijdou hodně povedené. Jen se zatím peru s rozměrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Ruční nátah, vypouklé plexi. Tak nějak mi přijdou hodně povedené. Jen se zatím peru s rozměrem. Proč zrovna ruční nátah? Protože z toho může bý takový pěkný ranní rituál, nebo je tam i mechanicky něco lepšího, než u normálních automatů s rotorem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 To je jen můj pocit. Prostě se mi víc líbí hodinky, které můžu natahovat. Jinak já se vyjadřoval přímo k těm 372, ne k PAM obecně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 (upraveno) To je jen můj pocit. Prostě se mi víc líbí hodinky, které můžu natahovat. Jinak já se vyjadřoval přímo k těm 372, ne k PAM obecně. Jasně, já jen jestli tam není něco víc A zrovna plexi bych asi nepřežil, při tom, jak se mi daří s hodinkama třískat o všechno možný? Upraveno 6. prosince 2012 uživatelem grey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oloušek Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Vážně krásné hodinky. Olie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Proč zrovna ruční nátah? Protože z toho může bý takový pěkný ranní rituál, nebo je tam i mechanicky něco lepšího, než u normálních automatů s rotorem? Natahovat hodinky je fakt parádní rituál. PAM sice moc nenatahuju, bo je ten přístup ke korunce přecijen horší Ale přistihl jsem se, že u mých druhých mechanických hodin - Longines Lindberghs Atlantic - tedy pilotky s velkou korunkou - mám ruku na korunce skoro pořád a natahuju a natahauju přestože to jsou automaty A pokud mám na ruce třeba digitální Suunta, tak tam to kolečko marně hledám a jsem smutnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se