Přejít na obsah

PAM422

janb

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ruční nátah, vypouklé plexi. Tak nějak mi přijdou hodně povedené. Jen se zatím peru s rozměrem.

Proč zrovna ruční nátah? Protože z toho může bý takový pěkný ranní rituál, nebo je tam i mechanicky něco lepšího, než u normálních automatů s rotorem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je jen můj pocit. Prostě se mi víc líbí hodinky, které můžu natahovat. Jinak já se vyjadřoval přímo k těm 372, ne k PAM obecně.

Jasně, já jen jestli tam není něco víc :)

A zrovna plexi bych asi nepřežil, při tom, jak se mi daří s hodinkama třískat o všechno možný?

Upraveno uživatelem grey
Odkaz ke komentáři

Proč zrovna ruční nátah? Protože z toho může bý takový pěkný ranní rituál, nebo je tam i mechanicky něco lepšího, než u normálních automatů s rotorem?

Natahovat hodinky je fakt parádní rituál. PAM sice moc nenatahuju, bo je ten přístup ke korunce přecijen horší Ale přistihl jsem se, že u mých druhých mechanických hodin - Longines Lindberghs Atlantic - tedy pilotky s velkou korunkou - mám ruku na korunce skoro pořád a natahuju a natahauju přestože to jsou automaty biggrin.gif

A pokud mám na ruce třeba digitální Suunta, tak tam to kolečko marně hledám a jsem smutnej goof.gif

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...