Přejít na obsah

michalval

Členové_50
  • Příspěvky

    3 775
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele michalval

  1. Díky. To si piš! Krabice už je v knihovně a (docela úspěšně) předstírá, že je knížka
  2. Velikonocni sleva na 2.999,- Kc a posta k tomu nebo osobni odber v Liberci. Levnejsi uz to nebude, pak ten inzerat na Bazos teda napisu.
  3. Diky kluci. Ano, spravne, tohle pero ma pripominat namornicky dalekohled [emoji3]Drazky na vicku potom drevenou palubu lodi a spona na vicku je lodni kolik pro uvazovani lana [emoji6]
  4. Poridil jsem bratricka od Montblancu k me 149, a sice Robert Louis Stevenson. Jeste jsem nemel zadny kousek z Writer’s Edition. Tohle pero ma spoustu krasnych detailu, odkazujicich na R.L. Stevensona a jeho knihy. Pero je pomerne velke a tezke, coz mi vyhovuje. Ma hrot F, coz je pro me zmena oproti 149 s M.
  5. Moje deti vzdycky po slibu “posledni”, rikaly jeste “uplne posledni” [emoji1] Takze uplne posledni sleva, je brezen a chci se toho zbavit. Cena 3.333,- Kc plus postak nebo osobne v Liberci.
  6. Poslední sleva. 3.799,- Kč za novou originál emerickou Alphu. Pak to daruju v rodině.
  7. Jaro se blizi a mne tady prekazi jedna bunda [emoji4] 3.999,- vcetne postaka nebo osobne v Liberci
  8. Tak nevím, jestli 8875 jsou z nějaké poddajnější kůže než 875, ale já u těchto bot vůbec netrpím a to už v nich chodím celý týden denně. Nenapouštěl jsem je ničím a přesto skoro bez bolesti
  9. Zdravím všechny, prodám novou ikonickou bundu M65 v barvě olivově zelená OG-107. Koupená v Německu na https://www.alphaindustries.eu/eu/m-65-heritage-2901?number=100103-245-S Kupoval jsem ji loni na jaře, pak jsem ji odložil a tak trochu na ni zapomněl. Velikost mi sedí, jen v ní nevypadám tak skvěle jako Sylvester Velikost je Medium Regular. Mám konfekční velikost 52-54. Stála mě 5.800,- Kč, prodám ji za 4.200,- Kč. Osobní předání v Liberci nebo pošta v ceně. P.S.: omlouvám se, zapomněl jsem inzerát označit jako prodejní "P"
  10. Aha, dobře, díky. Neznal jsem....
  11. Ty jsou super. Bohužel z US stránek objednané botky posílají pouze po USA.
  12. Pekne! Taky bych bral logo, ale to je asi jen u nekterych limitek, ze?
  13. Ty 8131 měly hlavně krásný logo na boku, což už se teď moc nevidí. Jinak kupoval jsem na www.prm.com, dříve sneakerstudio. Tam jsem kupoval už podruhé, všechno v pohodě , v neděli večer jsem objednal a v úterý v poledne dorazily. Mají tam teď 15% slevu. Spartoo poslední dobou nemá v nabídce nic moc od RW a Denimheads sice ano, ale cena je tam plná.
  14. Tak já se jdu pochlubit novýma Moc Toe a tady je už s nima vytapetováno Včera dorazily 8875, moje celkově třetí RW a druhý Moc Toe. Tímto jsem vyřešil nutnost podražení mých 875, které nechám někdy na léto. Co té barvě říkáte @Strocek @Waya03? Já jsem z té červenohnědé nadšenej - připadají mi jako 875, které ztmavly po použití Mink Oil Na těch mých jsem zatím žádnou vadu ani nesouměrnost nenašel. Takže mě čeká měsíc utrpení, ale co se dá dělat...
  15. Moc hezké. Jsem si nejdřiv myslel, že mám nějaký divný oko, ale ta sněhová špička je na tom víčku nějak utopená, že?
  16. Díky. A díky i za materiály.
  17. Myslím, že jsem zahlédl od Tebe nějaký příspěvek, že jsou z Portugalska, že? Tyhle se ke mě dostaly přes Michala (Krrtka) a taky byla řeč o Portugalsku, takže asi to byly ty od Tebe. V jednom rohu měly nepochopitelný důlek od nějakého měření tvrdosti. Mimochodem mám od Tebe i Digi Seiko Lemon face, ne? Vypadáš jako specialista na NOS kousky
  18. Díky. Radkův kousek s Flightmasterovým pouzdrem je parádní, to každopádně. Já jakožto milovník polštářových (cushion) pouzder a modrých ciferníků chrochtám více z těch mých
  19. Přáíelé, nikdy bych tomu nevěřil, ale vlákno, které jsem tady před 10 lety založil, můžu dnes opět oživit. V roce 2013 jsem koupil v NOS stavu Memomatic. Nadchly mě tak, že jsem o nich napsal obsáhlejší recenzi, která je v tomto vláknu. Po roce a půl jsem potřeboval peníze na jiný kousek a tak jsem je prodal. No a od té doby jsem toho litoval. Když už pak nějaké peníze na hromádce byly, tak jsem zjistil, že cena poněkud stoupla a kousky v opatrně nošeném nebo nenošeném stavu se prodávají za raketu, takže jsem si nechal zajít chuť. Až minulý týden jsem narazil na inzerát na našem Chronomagu ... a bylo to. Jednání se zdejším členem ze Slovenska bylo výborné, takže dnes dorazil pošťák, no a já jsem šťastnej jako blecha. Jedná se o referenci 166.072 první typ pouzdra. Ty, co jsem měl před 10 lety, byly druhý typ - tedy s větší leštěnou plochou na pouzdru. Asi se mi víc líbil ten druhý typ, ale tento design je robustnější a blíž k designu Omega Mark II, III nebo 4.5, který mám rád. Navíc tentokrát i s originál tahem. Tehdy jsem měl pouze mesh a kožený Šímův řemen. Hodinky jsou ze Švédska, jsou po servisu a jsou ve výborném stavu. Zdají se skoro nenošené a nebo jsou suprově přebroušené (včetně sunburstu) a přeleštěné. Já samozřejmě doufám, že platí první varianta , ale budu rád za vaše názory.
  20. Kupoval jsem od Gusty hodinky. Všechno proběhlo hladce a příjemně. Komunikace na jedničku, popis hodinek seděl, zabalení a rychlost odeslání taky. Gustava můžu jedině doporučit. Děkuji za obchod.
×
×
  • Vytvořit...